XI.ker. Barázda u., Budapest XI. ker.

249 999Ft/hó
vagy
704,22€/hó
kiadó iroda 107 m² klíma

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 9195

A XI. kerületben az Új Buda Center vonzásában B kategóriás irodaházi környezetben 107nm irodaterület bérelhető 7euro/nm bérleti díjért. Az üzemeltetési költség 3euro/nm/hó.

Az irodaház belső zárt udvarán parkoló hely bérelhető 30euros havi bérleti díjjal. A megjelölt bérleti díjak az ÁFA összegét nem tartalmazzák.

Az irodaház fűtéséről kondenzációs kazán, a hűtéséről pedig fancoil gondoskodik. Az irodaház tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek a belső szabad kialakíthatóságban. Az irodaház előnye többek között a 24órás biztonsági és recepciós szolgálat, kártyás beléptető rendszer, őrzött parkoló, étterem, klimatizált irodák, raktározási lehetőség, nyitható alumíniumszerkezetes termopan ablakok mechanikus árnyékoló rendszerrel, és még sorolhatnám.

Bérbevétel esetén három havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. Az irodaház megközelíthetősége, infrastruktúrája nagyon jó, közvetlen közúti kapcsolattal rendelkezik a 6-s, 7-s számú főúthoz, M0, M1, M6 és M7-s autópályához. Autóval a repülőtér 30perc, a belváros is mindössze 15perc alatt elérhető.

Emeletek: 2. emelet
Épület emeleteinek száma: 4
Lift
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok