Törökbálint út, Budapest XII. ker., Farkasrét

99 000 000Ft
vagy
278 873,24
eladó lakás 90 m² 3 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11077

Az ingatlanról és projektről fontos elmondani, hogy nem egy teljesen zöldmezős új építésű ingatlan, azonban a határoló felmenő falazatokon kívül minden más, újonnan kerül beépítésre.

Fontos, a képek referencia fotók!

Ezzel az ingatlan fejlesztéssel az volt a célunk, hogy a 12. kerület gyenge ingatlankínálatát színesíteni tudjuk –
A fejlesztés során a fő célunk az volt, hogy az amúgy is két lakásként funkcionáló ingatlanból élhető terekkel rendelkező, a mai kor igényeinek megfelelő otthont tudjunk varázsolni két külön
családnak.
A tervezés és kivitelezés során fő jelmondatunk az volt, hogy élhető terek, megfelelő funkcionalitással és designnal.
Az újjáépítés során minden kicserélésre kerül, teljesen új víz, villany és gázhálózatot építünk
ki, – még az épületet az utcai szennyvíz csatornával összekötő strang is megújul - a belsőválaszfalak és a tetőfedés is cserélésre került. A mai kor igényeit a jól átgondolt élhető terek mellett a műszaki megoldások esetében is igyekszünk alkalmazni, ennek keretében korszerű hőszigetelő rendszer kerül beépítésre. Az épület kívülről 15 cm-es grafitos nikecel szigetelést kap, de a födémek és az aljzat is szigetelésre fognak kerülni. A fűtést és a melegvíz ellátást korszerű Ariston kondenzációs gázkazán látja el. A kellemes melegről a padlófűtés foggondoskodni.

Várjuk megtisztelő hívását.

Regarding the property and the project, it is important to say that it is not a completely greenfield newly built property, however, everything other than the adjoining ascending masonry will be newly built.

Important, the pictures are reference photos!

With this real estate development, our goal was to add color to the weak real estate offer in the 12th district -
During the development, our main goal was to be able to conjure a home with living space from the property, which already functions as two flats, and meets the needs of today.
to family.
During design and construction, our main motto was that it was a living space with proper functionality and design.
Everything will be replaced during the reconstruction, we will build a completely new water, electricity and gas network
out, - even the strang connecting the building to the street sewer is being renewed - the interior partitions and roofing have been replaced. In addition to well-thought-out living spaces, we also try to apply the needs of today in the case of technical solutions, in the framework of which a modern thermal insulation system will be installed. The building will be insulated with 15 cm of graphite nickel, but the ceilings and subfloor will also be insulated. Heating and hot water are provided by a state-of-the-art Ariston condensing gas boiler. The underfloor heating will take care of the pleasant warmth.

We look forward to your honorable call.

Erkély: 3 m²
Terasz: 12 m²
Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 1
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: kombi cirko
Kilátás: kertre néző

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok