Récsei Center, Budapest XIV. ker.

380 000Ft/hó
vagy
1 225,81€/hó
kiadó vendéglátó egység 40 m²

Referens

Nyírő Krisztina

Nyírő Krisztina
ingatlan referens

+36 30 389 1930

Részletek Hirdetés azonosítója: 6394

A XIV. kerületi Récsei Centerben, bevásárlóközponti környezetben kialakított meleg konyhás vendéglátó egység hosszú távú, 5+5 éves bérleti joga átadó!

A helyiség 40nm-s földszinti.

A vendéglátó egység igényesen kialakított, felszerelt, mindent tartalmaz, ami a kategóriájában aktívan jelen lévő egység sikeres működtetéséhez szükséges, ide már csak az Ön szakértelme kell!

A bérleti jog átadásának díja 5.8millió forint, amely tartalmazza az üzemeltető céget, kialakítást, a teljes berendezést és gépészetet és minden a működtetéshez szükséges háttérinformációt. A továbbiakban a tulajdonos üzletközpont felé fizetendő bérleti díj bruttó 380 ezer forint, amely a vendéglátó egység teljes közüzemi fogyasztását is tartalmazza. A fűtés házközpontilag megoldott.

Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra jellemzi az üzletház elhelyezkedését, az üzlet több régebb óta jól működő kereskedelmi egység szomszédságában található. Kis fantáziával nagyszerű lehetőséget nyújthat leendő üzemeltetője számára!

Amennyiben Ön egy igényes és minőségi anyagokból megalkotott vendéglátó egységet szeretne és mindezt egy üzletházi környezetben, akkor ne vesződjön a kialakítás körülményességével és az engedélyeztetés bonyodalmaival, inkább jöjjön el és nézze meg az ajánlatomat!

Terasz: 0 m² Szintek: földszint Fűtés: házközponti fűtés Bérleti jog: 5 800 000 Ft

Bérleti jog ára:

5 800 000Ft

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok