Szugló utca, Budapest XIV. ker.

58 000 000Ft
vagy
187 096,77
eladó lakás 82.26 m² 3 félszobás

Referens

Sárkányné Antal Ildikó

Sárkányné Antal Ildikó
ingatlan referens

+36 30 650 0279

Részletek Hirdetés azonosítója: 6560

Zugló központi és egyben közkedvelt részén, a Szugló utcában liftes, 10 lakásos társasház lakásait kínálom megvételre egy 15 éves szakmai tapasztalattal és zseniális referenciákkal rendelkező kivitelezőtől.

Az építés folyamán felhasznált anyagok az alapoktól kezdve a burkolatokon át, a hő és hangszigetelésű nyílászárókig mind gondosan válogatott, első osztályú minőségűek. A lakás beosztása az építési folyamatok alatt még módosítható, amennyiben a változás az érvényes építési előírásoknak megfelel.

Az épület hőszigetelő téglaaljazattal monolit vasbeton szerkezettel épül. A lépcsők anyaga monolit vasbeton, lapburkolat.
Az ingatlan teherhordozó falrendszerrel készül. A külső falak 30 cm vastag Porotherm tégla, 12 cm széles, mely 2015. december 31-ig érvényben lévő hőtechnikai előírásoknak megfelelő, A+ hőszigetelési értékekkel rendelkezik. Bejárati ajtó MABISZ minősítésű, több ponton záródó biztonsági ajtó, nyílászárók 3 rétegű, fokozott hang- és hőszigetelő üveggel.
A lakás Tv. Telefon és internet kábel csövezéssel, klímával és raisztóval felszerelve, illetve redőny előkészítéssel kerül átadásra.

Belső válaszfalak 10 c, vastag Porotherm válaszfalrendszerből készülnek. A padlószerkezet kialakítása a szabványokban előírt hangtechnikai követelményeknek megfelelő 5 cm vastag lépéshanggátló polisztirol úsztatóréteg elhelyezésével készül.

A fűtést és meleg víz ellátásáért kondenzációs kazánnal ellátott, kiviteli terv szerinti teljesítménnyel , mely nem változhat. Mérése lakásonként történik.

Lakásonként 1 db felszíni beálló és egy 327 nm-s tároló tartozik, mely külön fizetendő!

Felszíni gépkocsibeálló: 1,5 millió Ft
Épületen belüli tároló (3,27 nm): 1 millió Ft

Várható befejezés 2018. május 30.

AZ ÁR TARTALMAZZA A GÉPKOCSI BEÁLLÓT, A TÁROLÓT ÉS AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉGET!

CSOK igénybe vehető!

További részletekért, felszereltség és alapárra vonatkozóan forduljon hozzám bizalommal!

Telek mérete: 1092 m² Erkély: 0 m² Szintek: 1. emelet Épület szintjeinek száma: 3 Fűtés: gáz (cirko) Riasztó

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok