Erdőskert, Budapest XVIII. ker, Pestszentimre

78 000 000Ft
vagy
236 363,64
eladó ház 200 m² 6 szobás

Referens

Nyírő Krisztina

Nyírő Krisztina
ingatlan referens

+36 30 389 1930

Részletek Hirdetés azonosítója: 6403, Hirdetés régi kódja: 1112

A XVIII. kerület Erdőskert városrészén az Ady Endre utcánál két generáció számára ideális családi ház eladó!

Az ingatlan egy egységet képező, de két önálló épületből áll, ebből adódóan különösen alkalmas akár több generáció összeköltözésére is, vagy akár otthoni vállalkozást folytató családnak lakóhely és telephely együttes megvásárlásaként.

Az első épület 100 nm alapterületű, kétszintes, erkélyes és teraszos kivitelezésben épült, a fűtéséről cirkó gondoskodik napelem és napkollektor bővítéssel, melyhez passzívház minőségű nyílászárók kerültek beépítésre.

A fő hangsúlyt az épületben található terekre helyezték, az amerikai stílusú konyha az étkezővel 30 nm, a nappali ettől elkülönülve 42 nm alapterületű. A felső szinten 3 külön nyíló hálószoba található, melyek 30-15-15 nm elosztásban adnak teret a család tagjai számára a pihenésre.

A hátsó épület háromszintes, szintenkénti 53 nm területtel, amelynek az alagsori része a 3 gépkocsi beállására alkalmas garázs.
A földszint és az emeleti rész egyaránt egylégterű, válaszfalak kialakításra nem kerültek.

Ez az épület az új tulajdonos igényeihez remekül alakítható, akár lakhatási célra átépíthető (hiszen minősítése szerint jelenleg is lakóingatlan), vagy a jelenlegi vállalkozói tevékenység funkciójában is hasznosítható!

A lehetőségek tárhaza szinte végtelen az új tulajdonos számára, döntse el ő, mire szeretné hasznosítani!

Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra jellemzi, ennek ellenére a környék csendes, zöldövezeti, iskola, óvoda a közelben található.

Az ingatlan tömegközlekedés szempontjából jól megközelíthető, 150 m-re van a buszmegálló, innen 25 perc alatt a Kőbánya-Kispesti metróvégállomás elérhető. Autóval 10 perc alatt már az M5 autópályán közlekedhetünk.

Ha Ön egy csendes helyen, jól felszerelt, élhető terekkel rendelkező családi házat keres maga vagy vállalkozása számára, és nem utolsó sorban fontosak a megújuló energiaforrások használatának előnyei, akkor ne gondolkodjon tovább, hívjon fel és nézze meg személyesen is ajánlatomat!

Telek mérete: 540 m²
Erkély: 0 m²
Terasz: 0 m²
Épület emeleteinek száma: 2
Fűtés: megújuló energia
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok