Pesterzsébet, Budapest XX. ker.

166 000 000Ft
vagy
503 030,30
eladó telephely 820 m²

Referens

Bundi Piroska

Bundi Piroska
ingatlan referens

+36 30 868 6839

Részletek Hirdetés azonosítója: 1030

20. Eladó egy irodaépület, mely jelenleg bérbe adott. Az ingatlan egy 1135nm-s telken helyezkedik el, két szinten nettó 720nm, amelyet kiegészít még egy 100nm-s száraz pince is.

A földszinti rész kereskedelmi célra, a külön bejáratról megközelíthető emeleti rész szálláshely szolgáltatás céljára került bérbeadásra, ezáltal is azonnali bevételi forrást jelentve leendő tulajdonosának.

Az épülethez két utcai és két udvari bejárat tartozik, 75%-ban aszfaltozott belső udvarán mintegy 15 személygépkocsi, valamint a több mint 30 méteres utcafronti részen további 12 autó parkolására adott a lehetőség.

Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra jellemzi elhelyezkedését, Budapest és az ország bármely részéről jól megközelíthető, 8-10 percre a Boráros tértől, 3,5 km-re a Lágymányosi hídtól, néhány percre az Üllői úttól, a Soroksári úttól, az M5-ös bevezető szakaszától és az M0-ás körgyűrűtől, valamint a Ferihegyi gyorsforgalmi úttól. Tömegközlekedés szempontjából nem elhanyagolható, hogy az ingatlantól mintegy 150-200 m-re három villamos és három buszjárat megállója is megtalálható, aminek köszönhetően öt kerületből is átszállás nélkül megközelíthető.

Az épület udvarára teherautó és kamion beállása is zökkenőmentesen megvalósítható.

Az épület fűtéséről két gázkazán gondoskodik. Ipari tevékenységhez 380V áramforrás is biztosított.

Amennyiben Ön is egy biztos bevételi forrást jelentő ingatlanba ruházná be pénzét vagy saját vállakozása számára keresi a megfelelő helyet, akkor ajánlatomat érdemes megtekintenie!

Telek mérete: 1135 m²
Épület emeleteinek száma: 2
Parkolás: saját parkoló

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok