Dunakeszi, Belváros, Dunakeszi

69 900 000HUF
vagy
177 524EUR
eladó lakás 61 m² 3 szobás

Referens

Molnár Edit

Molnár Edit
Ingatlan referens

+36 20 922 1106

Részletek Hirdetés azonosítója: 13346, Hirdetés régi kódja: 02396

Keressük egy 61 nm-es felújított lakás új tulajdonosát, aki Budapest irányába villámgyors tömegközlekedésre vágyik, és kertvárosi hangulatban szeretne élni az agglomerációban.

Az ingatlan a vasútállomástól 300 méterre, a helyközi buszmegállótól pedig 98 méterre fekszik. A helyközi járatok Újpest-Városkaputól indulnak, amely a belvárostól az M3-as metróval kb. 10 perc alatt elérhető. Dunakeszi belvárosa az alacsony, de szép házaknak köszönhetően páratlan, barátságos hangulattal rendelkezik, számtalan, apró üzlettel, Pennyvel, DM-mel, Sparral, stb.. A belvárosi Fő útról pár háznyit besétálva található a földszinti, kertkapcsolattal rendelkező, kétlakásos társasházi lakás, amelynek a teljes felújítása egy hónapja fejeződött be. A lakástól sétatávolságban található a romantikus Dunakeszi szabadstrand. Az ingatlan különlegessége az akadálymentesség, hiszen nem csak földszinti a lakás, de nincsenek küszöbök és szintkülönbségek sem.

Helyiségek:
Az ingatlan ideális és egészséges életteret kínál egy kisebb család számára, hiszen a két, viszonylag nagy alapterületű, és külön bejárattal rendelkező szobán kívül egy amerikai konyhás nappali jellegű tér is található a lakásban. Itt helyezhető el az étkező, de akár nappaliként is funkcionálhat. Az ingatlan kifejezetten világos, hiszen szinte minden helyiségben dominál az ablakok mérete. Az ingatlannak az utcától távolabb eső felében elhelyezkedő szobájából nyílik egy kertkapcsolattal rendelkező, 18nm-es alapterületű, a kíváncsi szemek elől elrejtett déli fekvésű terasz, amit tavasztól őszig egy további élettérként használhatnak az ingatlan boldog új lakói. A lakás éke a rejtett tartályos vécével rendelkező, kényelmes méretű fürdőszoba, amely esztétikai szempontból különösen kellemes élményt nyújt. A fürdőszoba több modern, látványos és elegáns megoldást tartalmaz: duplamosdó, extra méretű tükör, süllyesztett LED világítással rendelkező 180 cm-es fürdőkád. Az ingatlanban természetesen helyet kapott egy előszoba, illetve egy közlekedő. Emellett egy rendkívül hasznos kis helyiséggel is rendelkezik a lakás, amit nevezhetünk mosókonyhának, hiszen itt találjuk a mosógép kiállását. A helyiség mérete lehetővé teszi különálló mosógép és különálló szárítógép elhelyezését, de minden olyan holmit képes elnyelni, amit el kell rejteni, viszont szinte minden lakásban problémát okoz az elhelyezésük (például takarítóeszközök, gázkazán).

Finanszírozás:
Ára: 69,9 M Ft. Az ingatlan per-, és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Állapot:
A lakás idén tavasszal teljes felújításon esett át. A közlekedő és a szobák vízálló laminált parkettát kaptak, amíg az előszobát, fürdőszobát, mosókonyhát greslappal látták el. Megújult és továbbépült az elektromos hálózat, hiszen a teljesítményt 3×16 Amperre bővítették. A beltéri ajtók a mostani felújítás során cserélve lettek, a 2 rétegű ablakok és a bejárati ajtó a ház 2006.-ban történő bővítésekor kerültek beépítésre, és a társasház mindkét lakására vonatkozóan egységes megjelenésűek. A luxus hatású magasfényű konyhaszekrény egyedi tervezés alapján készült, amellyel teljes harmóniában van az előszobában található beépített szekrény is. A konyha teljesen gépesített (mosogatógép, kerámia főzőlap, beépített sütő, beépített kombinált hűtőszekrény, beépített mikró és beépített elszívó -Gorenje/Beko), rejtett dugaszolóaljzattal ellátott. Kiemelném az ingatlan teljes területén maximális igényességgel kialakított világításban külön a pultvilágítást, és a konyhaszekrény lábazat világítást. Az ingatlanban egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma lett felszerelve, amelynek egy beltéri egysége az amerikai konyhás nappaliban található. Az ingatlant a felújítás során - a szobákat kivéve, –gipszkarton álmennyezettel látták el. A társasház új vakolattal rendelkezik, amelynek keretében 10 cm-es grafitos szigetelést is kapott. A ház körüli járda szintén frissen térkövezett. Kaputelefon van.

Rezsi:
Közös költség nincs. A padlófűtést és a meleg vizet új Bosch kondenzációs gázkazán biztosítja, de amennyiben a gázfogyasztást az új tulajdonos a szigetelés és a modern kazán ellenére ki szeretné matekolni, akkor a fűtés kiegészítésére bevetheti a hűtő-fűtő klímát is. Az ingatlan világítását energiatakarékos LED fénysorok biztosítják, amelyek ráadásul egy helyiségen belül is zónákra oszthatóak. A társasház mindkét lakása saját mérőórákkal (víz, gáz, villany) rendelkezik. Az ingatlan érdekessége és további értéke az udvaron található ásott kút.

Parkolás:
A ház udvarán lehetőség van egy autóbeálló vagy kisebb (virágos)kert kialakításra, ezért a ház kerítését az új tulajdonosok az erre vonatkozó, opcionálisan választható igényük szerint tudják felújítani a későbbiekben. További egy autó parkolása pedig (lakásonként) a ház előtt is megoldható. Az udvaron elektromos autótöltő is kialakításra került.

Ajánlás:
Ideális kisebb családoknak, home office-ban dolgozó egyedülállóknak, esetleg idősebbeknek, akik csendre, kisebb kertre, és nyugalomra vágynak, éppen csak picivel távolabb Budapest zajától.

Közlekedés:
Az ingatlan egyik egyértelmű pozitívuma a Budapest irányába villámgyorsan elérhető tömegközlekedés. A lakás két tömegközlekedési megoldás között (helyközi buszjáratok, és vasút) helyezkedik el, amelyek túlzás nélkül 5 percnyire találhatóak az ingatlantól. Az lakástól 300 méterre található vasútállomás a Budapest–Szob-vasútvonal része, ahonnan a vonatok Budapest irányába a Nyugati pályaudvarra érkeznek be. A Dunakeszit érintő járatszámozásos helyközi autóbuszvonalak jelentős része Budapest Újpest-Városkaputól indul, de természetesen vannak Dunakesziről induló, és a környező településeket érintő járatok is.

Infrastruktúra:
A környéken a mindennapokban szükséges szolgáltatások és üzletek 10-15 perces sétával elérhetőek, hiszen Dunakeszi belvárosa a lakástól tulajdonképpen 3 háznyira található. Miután Dunakeszi Pest megye második legnépesebb települése Érd után, ezáltal minden szolgáltatást és üzletet megtalál itt, amelyet egy nagyobb településen illik megtalálni.

Tekintse meg az ingatlant személyesen, és tegyen árajánlatot.

Várom megtisztelő hívását.

Terasz: 18 m²
Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 1
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: gázkazán
Kilátás: utcai
Parkolás: benne van az árban
Szobák burkolata: laminált parketta
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok