liget, Érd

6 900 000Ft
vagy
22 258,06
eladó telek 551 m²

Referens

Cosman Attila

Cosman Attila
ingatlan referens

+36 30 868 6835

Részletek Hirdetés azonosítója: 4070, Hirdetés régi kódja: 0836

Érdliget csendes, kertvárosi részén, közel a Tesco-hoz, Városközponthoz eladó két egymás melletti, dél-nyugati fekvésű, külön helyrajzi számon szereplő építési telek. Az egyik telken található egy beton alapra, téglából épült romos ház, melynek sorsáról az új tulajdonos dönt. ( felhasználhatja tárolónak az építkezés idejére, elbonthatja, de képezheti egy építési engedély "alapját" is!) Atelken fúrt kút található, amely jó szolgálatot tehet az építkezés idején! Termő gyümölcsfák találhatóak még a kertben.
A romos házas ingatlan esetében a csatorna-csonk a telken belül van. Víz, villany, gáz az utcában! A telkek LK-2 besorolású övezetben vannak, 30%-os beépíthetőséggel.
A környező telkek önálló családi házakkal beépítettek, lakottak. A szomszédok kedves, segítőkész, egymásra figyelő emberek.
A telkek ára külön-külön 6900000.-Ft, de, ha mindkettőt megvásárolja, a végösszeg alku tárgyát képezheti!
Remek választás lehet azoknak az építkezni vágyóknak, akik csendes, nyugodt, családi házas környezetre vágynak, de fontos számukra a központ közelsége is! De vállalkozók figyelmébe is ajánlom, ha 3-4 lakásos társasház építésére alkalmas telket keresnek!

Telek mérete: 551 m²

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok