Kisalag városrész, Fót

66 000 000Ft
vagy
200 000
eladó ház 260 m² 6 szobás

Referens

Sárkányné Antal Ildikó

Sárkányné Antal Ildikó
ingatlan referens

+36 30 650 0279

Részletek Hirdetés azonosítója: 6319, Hirdetés régi kódja: 1034/2017. aktuális 2020.04.23.

Fót csendes, szépen rendben tartott Kisalag városrészén, Németh Kálmán útnál eladó két generációs, külön bejáratú családi ház vállalkozásra alkalmas ipari jellegű épülettel!

A családi ház egy gondozott, java részt parkosított 1050nm-s telken helyezkedik el. A ház összterülete 260nm, 80nm pince, 85nm földszint és 95nm emelet szinti megoszlással. A szintek külön bejárattal rendelkeznek, ezért két generáció számára is családias, mégis egymástól független életteret biztosít.

A ház az 1980-as években épült, azóta is rendben tartott, felső szintje az elmúlt években igényesen, fiatalosan került kialakításra. A földszinti rész átlagos állapotú, igényeknek megfelelően csinosítható, de jelenlegi formájában is tökéletesen alkalmas akár az idősebb generáció nyugodt életviteléhez.

A pinceszinten tágas, 22nm-s kívülről és a lépcsőházból is megközelíthető garázs, gépészet (cirkó kazán és vegyes tüzelésű öntött vas kazán), tüzelő tároló, raktár és egy szabadidős tevékenységre alkalmas helyiség kapott helyet. A földszinten három külön nyíló szoba, konyha, kamra, külön WC és fürdő került kialakításra egy 14nm-s fedett terasszal. A felső szinten két hálószoba, külön WC és fürdő, rendkívül világos és tágas nappali került kialakításra modernül felszerelt konyhasarokkal és kamrával. A szintek külön bejáratúak, de a csigalépcsővel ellátott lépcsőházon keresztül is közvetlen összekapcsoltak. A szintek akár külön hasznosításra is alkalmasak hiszen a víz kivételével fogyasztása egyedileg, külön mért.

A telken áll még mintegy 160nm-s vállalkozásra alkalmas épület is ipari árammal ellátva. Található benne garázs, raktár, műhely fürdővel és WC-vel ellátva.

Az udvar rendezett, parkosított részén kialakított kerti rész nyújt igazi kikapcsolódást a meleg nyári estéken akár egy grillpartival egybekötve.

Amennyiben Ön egy ideális, élhető környezetben keres ingatlan maga, családja vagy vállalkozása számára, akkor ajánlatomat érdemes volna megnéznie!

Telek mérete: 1050 m²
Terasz: 14 m²
Épület emeleteinek száma: 3
Pince
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: udvari
Parkolás: garázs

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok