Frekventált rész, Nagykovácsi

470 000 000Ft
vagy
1 424 242,42
eladó ház 800 m²

Referens

Varga Andrea

Varga Andrea
Cégvezető

+36 30 414 9192

Részletek Hirdetés azonosítója: 4289, Hirdetés régi kódja: Álomotthon

Impozáns, futurisztikus megjelenésű, páratlan minőségű családi ház eladó Nagykovácsiban.

A Prima Primissima díjas tervező által megálmodott, a minőség védjegyeként szolgáló luxus ház négy szinten összesen 800nm területű. Ebben a minden igényt kielégítő módon kialakított álomotthonban nappali és négy hálószoba kapott helyet. A ház pinceszintjén négy állásos garázs, kazánház, mosókonyha, pihenőszoba, kondi terem, klórmentes aktív oxigénes beltéri medence (10х4M), WC, napozó terasz található, a földszinten egylégterű nappali – galéria- konyha – étkező, dolgozószoba, 2. konyha, WC, gardrób, még az emeleten a 4 hálószoba, 3 gardrób és 3 fürdőszoba került kialakításra.

Kialakítás során rendkívüli figyelmet fordítottak a minőség és kényelem harmóniájára, amely során többek között a Domintell, Agrob Buchtal, Bulthaup, Gaggenau, Carl Hansen, Ligne Roset márkák termékei kerületek felhasználásra. A fűtés és hűtés JAGA fan coillal történik. Maga az egész ház a nyugalom és harmónia luxus szintű megjelenése, amelyet az automata öntözőrendszerrel ellátott lugasos, grillezős, gyümölcsfákkal övezett, füvesített telek csak fokoz.

Az ingatlan irányára 1,5millió euró, ezért a forintban feltüntetett összeg az árfolyam függvényében módosulhat.

Luxus és minőség a mindennapokban, amely akár az Öné is lehet! Jöjjön el és nézze meg, ne hagyja, hogy más mondhassa el a barátainak, milyen otthont vásárolt magának.

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok