Frekventált rész, Nagykovácsi

345 000 000Ft
vagy
1 045 454,55
eladó villa 500 m²

Referens

Varga Andrea

Varga Andrea
Cégvezető

+36 30 414 9192

Részletek Hirdetés azonosítója: 4290

Impozáns, futurisztikus megjelenésű, páratlan minőségű családi ház eladó Nagykovácsiban.

A Prima Primissima díjas tervező által megálmodott, a minőség védjegyeként szolgáló luxus ház három szinten összesen 500nm területű. Ebben a minden igényt kielégítő módon kialakított álomotthonban nappali és három hálószoba kapott helyet. A ház pinceszintjén 4 állásos garázs, raktár, kazán Viessmann, mosokonyha és pihenőszoba található, a földszinten egylégterű nappali- konyha- étkező, beltéri medence (9 х 3.5 m) + jacuzzi, Wc és 1 gardrób, még az emeleten a 3 hálószoba, 2 gardrób és 2 fürdőszoba került kialakításra.

Kialakítás során rendkívüli figyelmet fordítottak a minőség és kényelem harmóniájára, amely során többek között a Blasi, Domintell, Agrob Buchtal, Bulthaup, Gaggenau, Carl Hansen, Ligne Roset márkák termékei kerületek felhasználásra. A ház árnyékolásáról motoros sávrolók gondoskodnak. Ház homlokzatát és támfalakat borító kerámia lélegző burkolat Agrobuchtal Hydrotech öntisztító bevonattal lett megoldva. A fűtés és hűtés JAGA fan coillal történik.

Az ingatlan ára 1,1 millió euró, ezért a forintban feltüntetett ár az árfolyam függvényében módosulhat.

Maga az egész ház a nyugalom és harmónia luxus szintű megjelenése, amelyet az automata öntözőrendszerrel ellátott grillezős, gyümölcsfákkal övezett, füvesített telek fokoz.

Luxus és minőség a mindennapokban, amely akár az Öné is lehet! Jöjjön el és nézze meg, ne hagyja, hogy más mondhassa el a barátainak, milyen otthont vásárolt magának.

Komfort szint: luxus
Fűtés: fan-coil

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok