M0-s vonzásában, Nagytarcsa

52 120 000Ft
vagy
168 129,03
eladó ipari 404 m²

Referens

Varga Andrea

Varga Andrea
Cégvezető

+36 30 414 9192

Részletek Hirdetés azonosítója: 5981

Nagytarcsán az M0 autópályától 300 méterre ipari környezetben újonnan épülő, 2017. tavaszán átadásra kerülő ipari csarnokok önálló albetéti egységei már 150nm-től egészen 400nm-ig eladóak!

Az egyes épületek egységei egybe nyithatók, méretük tetszés szerint növelhető. Minden egység önálló, 1/1 tulajdoni hányadú, önálló társasházi albetét.

A tulajdoni jelleg: társasház (a lakóingatlanoknál megszokott forma szerint, azzal, hogy ezekben az
épületekben, gazdasági (ipari, kereskedelmi, raktár tevékenység folyik).
Az épületek belmagassága 5,3-7,7 méter között, galériázhatóak, amelynek tervezésében, kialakításában a kivitelező szívesen segít, felárért további kiegészítő lehetőségek is igényelhetőek.

Az épületek energiatakarékosak, hőszigetelésük meghaladja a lakóépületekre előírt szintet. Az épület aljzata 3 tonna/m2 terhelésre méretezett.
Minden egység önálló megközelítéssel és bejárattal (nagyméretű ipari kapu és személybejáró), önálló összközművel és mérőórákkal, villany 3X16 A, víz, tűzivíz, csatorna, 4 m3/h gáz, internet és telefon.
A telek két oldalról úttal határolt, az épület körül épülő ún. belső úthálózat teljes értékű megközelítést tesz lehetővé. A telken belül kamionnal meg lehet fordulni.

Az eddig birtokba adott ingatlanok között számtalan vállalkozás a szobrászattól a számítógép-nagykereskedésig, a forgácsoló üzemtől az egzotikus és vadhús-kereskedésig kapott helyet.
A feltüntetett árak az Áfa mértékét nem tartalmazzák, az ingatlanok bérleti díjnál kedvezőbb törlesztő részletű hitelkonstrukcióban is megvásárolhatóak, amelyhez a tulajdonos segítséget nyújt.

Emeletek: földszint

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok