Frankel Leó útnál, Budapest II. ker., Újlak

1,100,000HUF/month
or
2,835EUR/month
kiadó üzlethelyiség 245 m²

Referent

dr. Varga Rebeka

dr. Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Details Property identifier: 13380

**Budapest, II. kerület – Kiemelkedő Üzlethelyiség Kiadó a Frankel Leó útnál!**

Budapest szívében, a II. kerület dinamikusan fejlődő területén kínálunk kiadásra egy kivételes lehetőséget!
A nagy méretű üzlethelyiség, mely a Frankel Leó út közelében található, 245 négyzetméteres területet kínál Az ingatlan hatalmas üvegportálokkal rendelkezik, amelyek nemcsak a tér világos és barátságos megjelenését biztosítják, de egyúttal lehetőséget teremtenek az üzlet látványos bemutatására.

Az ingatlan 2 bejárattal rendelkezik, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak mind ügyfeleknek, mind alkalmazottaknak. A tér jól alakítható, és 2 nagyobb, valamint 2 kisebb egylégterű térrel rendelkezik, amelyek rugalmasan igazodnak az Ön vállalkozásának igényeihez. Az előzőkben utazási irodaként működött, azonban kifejezetten alkalmas kereskedelmi tevékenységre, élelmiszer üzletnek, kávézónak, nagyobb cégek cégközpontjának, bemutatótermének vagy akár fitnessteremnek is.

A helyiség szociális helyiségekkel van ellátva, és a rezsi fogyasztás szerint fizetendő, így könnyedén tervezheti költségeit. A fűtést távfűtés biztosítja, és a közös költség továbbá nem terheli, ami további előnyt jelent az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Az ingatlan bérleti díja mindössze 12 euró/négyzetméter, és a kiemelkedő elhelyezkedésének köszönhetően a befektetés gyors megtérülésére számíthat.

Ha vállalkozását egy modern, tágas, és jól megközelíthető üzlethelyiségben szeretné elindítani vagy továbbfejleszteni, ne habozzon!
Hívjon még ma, hogy egyeztethessünk időpontot az ingatlan megtekintésére!

Az üzlethelyiség azonnal bérelhető.

Floors: földszint

Do you like this property?

Like or share this page with your friends. They might be looking for this property.

Similar properties