Honvéd utca, Budapest V. ker., Lipótváros

85,900,000Ft
or
260,303.03
eladó lakás 61 m² 2 szobás

Referent

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Details Property identifier: 8871

Eladó lakás a Honvéd utcában!!!

A lakás az 5. kerületben, a Parlament szomszédságában, attól egy sarokra található, a Honvéd térnél. Panorámás teraszáról a térre lehet látni, valamint a Bazilika és a Gellért-hegy teteje is látható. Azonnal költözhető, tehermentes.

A ház műemléki védettséggel rendelkezik, Györgyi Dénes tervezte a 20-as években. A lakóközösség kiváló, a ház rendezett, zárt lépcsőházas ( A és B lépcsőházrésszel).
A lakás rendkívül biztonságos, mivel a ház belső, zárt lépcsőházból is két zárható ajtón keresztül lehet a lakásajtóhoz jutni.

A bejárati ajtón bejutva egy előszobába érünk, melyből három ajtó nyílik. Jobbra egy hálószoba található, melynek ablaka a ház belső udvarára néz. A bejárati ajtóval szemben a fürdőszoba található, nagy sarokkáddal, wc-vel. A harmadik, bejárati ajtótól balra nyíló ajtó az amerikai konyhás nappaliba nyílik, ahonnan a teraszra lehet kijutni. Az amerikai konyha mosógéppel, mosogatógéppel, elektromos tűzhellyel, szagelszívóval felszerelt.

A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú tárolóhelyiség is (8 m2-es). Ezen kívül a lakás bejárati ajtaja előtt egy, a szomszéddal közösen használt helyiség is alkalmas tárolásra (pl. bicikli, babakocsi tárolására). Kis ráfordítással egy két hálószobás lakássá alakítható, a korábbi állapot szerint.

A lakás fűtése házközponti. Közös költsége 25.400,-Ft mely a fűtést + a korlátlan vízfogyasztást +a takarítást +a szemétszállítást is tartalmazza. 3 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, mely a nyílászárók cseréjét is magában foglalta.

A lakás eladási ára: 85,9M Ft.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Balcony: 16 m²
Floors: 6. emelet
Number of floors in the building: 6
Elevator
Comfort level: összkomfortos
Heating: házközponti fűtés
View: panorámás
Parking: utcán

Do you like this property?

Like or share this page with your friends. They might be looking for this property.

Similar properties