Andrássy út, Budapest VI. ker., Terézváros (Nagykörúton belül)

8,000EUR/month
or
3,102,960HUF/month
kiadó üzlethelyiség 302 m²

Referent

dr. Varga Rebeka

dr. Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Details Property identifier: 13551

Exkluzív Lehetőség Budapest Szívében!!

Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a kivételes lehetőséget a budapesti ingatlanpiacon. Kiadó ingatlanunk Budapest 6. kerületében, az Andrássy út keresett szakaszán található, a főváros legfrekventáltabb sugárútjának szívében, az Oktogon és az Opera között.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése a főváros közlekedési, turisztikai és üzleti központjában lehetővé teszi, hogy üzleti tevékenységének legmagasabb szintű látogatottságot élvezze.

Az ingatlan földszinti elhelyezkedésű, hatalmas és tágas, összterülete 302 négyzetméter, melyből a vendégterület 153 négyzetmétert foglal magában. A helyiség melegkonyhás, szociális helyiségekkel és előkészítő helyiségekkel rendelkezik.

Az ingatlant egy hatalmas üvegportál és egy nagy terasz teszi egyedivé és kényelmessé. Korábban pizzériaként működött, így az elszívórendszer kiépítve van. Az ingatlan ideális választás lehet hasonló vendéglátóhelyiségre, étteremre vagy kávézóra, de kiválóan alkalmas bármilyen más kereskedelmi tevékenységre is.

Az ingatlan bérleti díja 8000 euró havonta.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy részleteket tudjunk egyeztetni és megtekinthessük az ingatlant személyesen.

Floors: földszint

Do you like this property?

Like or share this page with your friends. They might be looking for this property.

Similar properties