Árpádföld, Budapest XVI. ker., Árpádföld-cinkota

195,000,000Ft
or
590,909.09
kedvelt eladó ház 400 m²

Referent

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Details Property identifier: 7081, Old code of property: 1336

Eladó a XVI. kerületben Árpád-földön csendes, rendezett utcában egy 1030 nm nagyságú telken álló közel 400 nm-es alapterületű pince, földszint és tetőtér beépítéses családi ház!
Az ingatlan a kilencvenes évek végén épült.

A pinceszinten három autó számára alkalmas garázs,kialakított konditerem, zuhanyzó, infraszauna,és tároló helyiségek kaptak helyet.
A földszinten egy nagy méretű nappali, amerikai konyhával, beépített konyhaszekrénnyel, fürdőszoba, háló található.
A tetőtérben hálószobák, fürdő, és zuhanyzó helyiségek kerültek kialakításra.
Az épület műszaki állapota kifogástalan, a burkolatok ízlésesek, a gépészet modern anyagokkal, vezetékekkel, szerelvényekkel ellátott.
A lakás eleganciáját tovább növelik az egyedi gyártású jó minőségű tömör fa belső ajtók is, az egységes világítótestek, csillárok, melyek a vételár részét képezik.
A garázs és kertkapuk elektromosan nyithatóak, elektromos öntözőrendszer ki van alakítva, a házba riasztó került kiépítésre, a lakóterek klímaberendezéssel is el vannak látva, továbbá elektromos redőny lett felszerelve a nyílászárókra.
A kert a nyugalom szigete, parkosított, díszfákkal, cserjékkel, zöld gyeppel, beültetett. Itt találjuk a kert ékkövét, a nagyméretű, fűthető vizű medencét.
A kertben további autó beállási lehetőség adott. A környék csendes, nyugalmas,ideális nagycsaládosok számára. A közlekedése kiváló, közelben autóbusz járatok az Örs Vezér térre,és Mátyásföld irányába egyaránt.

Size of site: 1030 m²
Terrace: 0 m²
Floors: földszint
Cellar
Heating: gáz (cirko)
View: kertre néző
Parking: garázs
Riasztó

Do you like this property?

Like or share this page with your friends. They might be looking for this property.

Similar properties