1. kerület, Hunfalvy utca, Budapest I. ker.

329 900 000HUF
vagy
835 909EUR
kedvelt eladó üzlethelyiség 269 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 9720, Hirdetés régi kódja: 1789

A Budai Vár bejáratánál, a Bécsi kaputól induló csendes, rendezett utcában 269 m2-es, tágas terekkel rendelkező iroda-üzlethelyiség kétálláso eladó. Jelenlegi funkcióját tekintve egyszerre üzemel bemutatóteremként, forgalmazói irodaként és raktárként, de kiválóan alkalmas lehet irodának, cégközpontnak, bemutatóteremnek, szépségszalonnak, gyógyászati létesítménynek. vagy akár galériának is.

Az ingatlan helyszíne és megközelítése
Az ingatlan Buda I. kerületének egyik legkedveltebb részén, a Budai Vár közelében, csendes, barátságos utcában épült. Közel van a nemrég felújított Európa liget, a várbusz megállója csak 2 percnyi séta. Autóval könnyen megközelíthető a Széna tértől, a Széll Kálmán tértől, vagy a rakpart felől a Batthyány tér irányából is, de a Batthyány tér 5-6 perces sétával is elérhető.
Ettől válik ez az ingatlan egyedivé, hiszen a környék elegáns hangulata, nagyszerű infrastruktúrája, így együtt kevés helyen található meg.

Az ingatlan jellemzői
A téglaépítésű társasház, aminek a földszintjén az iroda-bemutatóterem található, jól illeszkedik a környék patinás hangulatába. Maga az eladó ingatlan ebben az évben műszakilag és esztétikailag is felújításra került. Az utcáról nyíló üvegportát automata védőrács védi a behatolás ellen, a teljes belső terület biztonságát pedig a kivonuló-szolgálathoz is bekötött riasztórendszer szavatolja. Az ingatlan hátsó részén elhelyezkedő garázsra automata billenő Hörmann garázskapu van felszerelve.
A fűtést gázkazán biztosítja, a meleg vizet pedig két villanybojler szolgáltatja. A vízfogyasztást egyedi mérésre alkalmas vízóra ellenőrzi.

Az üvegportán keresztül a hatalmas, osztatlan terű bemutatóterembe jutunk, ahol jelenleg beépített recepciós pultnál lehet fogadni az ügyfeleket. Közvetlenül a bejárat közelében ügyfélváró sarok van kialakítva. A bemutatóteremből leválasztott és beépített teakonyha, opcionálisan leválasztható étkező, illetve két külön-bejáratú, ablakos iroda nyílik - a nagyobbhoz saját kézmosó és WC is tartozik.
A bemutatótér és az irodák nagy kopásállóságú, vastagon alászigetelt laminált parkettával vannak burkolva, a hátsó kiegészítő helyiségek mindegyikében kerámia padlóburkolat van.

A bemutatótermet és a garázst, illetve a jelenleg raktárnak használt hátsó szobákat átjáró köti össze. Az átjáróból baloldalon egy tárgyaló szoba nyílik, valamint egy kézmosó, abból pedig külön női és a férfi WC. Az átjáró jobb oldalán egy különálló, jelenleg szaunázó-zuhanyzónak kialakított helyiség van.
A garázsból egy nagyobb és egy jelenleg műhelyként használt kisebb raktár, egy ablakos irodahelyiség, illetve egy polcokkal ellátott irattároló helyiség nyílik, amelyben a szeméttároló kuka elhelyezésére is van hely.
Az ingatlan egy családi cég tulajdonában van.

Emeletek: földszint
Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok