• 2024Ápr

  ELADVA!!!

  2024. április 26.

  Erzsébetváros külső, de forgalmas utcájában 83 nm-es, berendezett, teraszozható, nagy portálos söröző/üzlethelyiség eladó

  Az üzlettéren kívül vendég és személyzeti mosdók, valamint iroda/raktár van még a helyiségben.
  Udvari személyzeti bejárattal is rendelkezik. Nagy belmagasságú, galériázható, üzlethelyiségként is hasznosítható. Fűtés: cirkó.

  Közelben van az Állatorvosi Egyetem, hotel, hostel, Befektetésnek is kiváló!

  Ár: 60 M Ft.

 • 2024Ápr

  KIADTUK!

  2024. április 8.

  VI. Teréz körúton kiadó, egy 37 nm-es, üvegportálos, légkondis, teraszozható, meleg konyhás kávézó-bisztró/üzlethelyiség kiadó

  Az üzlettéren kívül vendégmosdó is kialakításra került. Terasz az üzlet előtt kialakítható. Korábban meleg konyhás szendvicsbár-kávézó-bisztróként üzemelt, gyors jelentkezés esetén a berendezés átvehető. ( Hűtők, ipari mosogató, párásító sütő, kontakt grill, professzionális kávégép, teraszbútor, salátás hűtő, pult stb.) (Tető fölé kivezetett elszívó nincs bent, de villany sütő, pizzakemence stb. használata esetén megkapja a meleg konyhás engedélyt.) Vendégmosdók vannak bent.

  Bérleti díj: 450 e Ft+áfa. Kaució: 3 hó.

  Forgalmas, jó hely, szendvicsbárnak, kávézónak, bisztrónak, cukrászdának, irodának, kereskedelmi és szolgáltató tevékenységre, webshopnak is kiváló. A helyiség megtekintése előzetes időpont egyeztetést követően lehetséges.

 • 2024Ápr

  2024. április 1.

  *** Igazán ritka, egyedi, kivételes lehetőség !***

  Kiadó vagy eladó Óbudán a FLÓRIÁN TÉREN egy 90nm-es MELEGKONYHÁS ÜZLETHELYISÉG!!!
  Rendkívül világos, végig ablakos vendégtér tel, kialakított konyha személyzeti résszel, 3 bejárattal, 1-1 női-férfi mosdóval rendelkezik!

  Lehetőség van egy hatalmas kerthelyiség kialakítására az ingatlan mögött, ahova az üzletből közvetlen kijárat található!

  Nagyon nagy átmenő forgalommal bír!

  0-24h nyitvatartási lehetőséggel!!!

  Bérleti díj: 900.000Ft.+áfa
  Eladási ár: 100.000.000Ft.

 • 2024Feb

  2024. február 7.

  ELADÓ a III. kerület Békásmegyer részén egy kis alapterületű, panorámás kilátással rendelkező 25 m²-es lakás!

  A lakás jó állapotú, karbantartott , 10 emeletes társasház 6.emeltén található.

  Az ingatlan nagyon világos, a kis alapterülete ellenére és a beépített szekrények miatt jó a hely kihasználhatósága.
  A fürdő és a WC egy helyiségben található.
  A lakás alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik, a közös költsége mindössze: 4.800 Ft, víz és a villany egyedi mérőórák alapján fizetendő!

  A békásmegyeri HÉV pár perc sétával elérhető. A lakástól néhány percre megtalálható szinte minden szolgáltatás, a közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek.
  A lakás tehermentes.
  Ideális választás egyedülállóknak, esetleg fiatal párnak első lakásként.

  Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

 • 2024Feb

  KIADTUK!

  2024. február 7.

  Kiváló lehetőség a Ferenciek terén, a Corvin negyednél!
  Bérbeadó egy lenyűgöző háromszintes pizzeria, mely egyedi fa tüzelésű kemencével rendelkezik. Teljes berendezéssel és korszerű gépekkel felszerelt, ez a pizzéria garantáltan elbűvöli majd az ínyenceket.

  A belső tér kifinomult és barátságos, mindegyik szint közel 60 négyzetméter alapterületű. A vendégtér tágas és kényelmes. Az előkészítő helyiség precízen kialakított, hogy a szakácsok számára is tökéletes munkakörülményeket biztosítson. Vendég mosdók is kialakításra kerültek.

  A pizzériahoz tartozik egy bérelhető terasz is, ahol a vendégek élvezhetik az étkezést a szabadban. Az elhelyezkedés kitűnő, a Corvin negyed közelsége még vonzóbbá teszi ezt az üzlethelyiséget.

  Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját pizzériát üzemeltethessen Budapest egyik legjobb helyén!

  Bérleti díj: bruttó 1.000.000Ft. (+3 havi kaució szükséges)

 • 2023Dec

  Kiadtuk!

  2023. december 18.

  Stílusos iroda kiadó Újlipótvárosban! A fotók magukért beszélnek!

  II.emeleti felújított iroda, mind utcai, mind udvari kilátással, két klímával egy felújított liftes házban, ahol jelenleg a ház teljes elektromos hálózatát cserélik, valójában Önre vár.

  Jelen állapotában is kiadó, azonban elsősorban bútorok nélkül.
  (megbeszélés tárgyát képezi)
  Rezsije mérőórák alapján fizetendő.
  Közös költség: 25 ezer/ hó
  KAT 5-ös rendszer működik.

  3 havi kaució és közjegyzői nyilatkozat után
  Bérleti díj: 365ezer Ft/ hó
  Ha elnyerte tetszését, ne habozzon ,hívjon, amíg megvan mutatom!

 • 2023Dec

  Eladtuk!

  2023. december 8.

  **Kivételes Befektetési Lehetőség a Bulinegyed Szívében!**

  Álmodott már arról, hogy saját vállalkozásba kezdjen a budapesti bulinegyed pezsgő szívében? Most itt a lehetőség, hogy megvalósítsa álmait! Eladó egy rendkívül vonzó és kifizetődő üzlethelyiség, mely jelenleg street food étteremként működik!

  **Az ingatlan jellemzői:**

  - **Elhelyezkedés:** Az ingatlan Budapest szórakoztató negyedében, a bulinegyed szívében található. Közel a Gozsdu udvarhoz és a Deák Ferenc térhez, ez a hely a város egyik legforgalmasabb és legkedveltebb része.

  - **Méret:** Az üzlethelyiség összesen 82 négyzetméteres, két helyrajzszámon található, de jelenleg egybenyitott. A földszinten és az utcafronton található, ami rendkívül vonzóvá teszi az üzletet az áthaladó gyalogosok és turisták számára.

  - **Állapot:** Az ingatlan jó állapotban van, és minden kényelmet és felszerelést biztosít a sikeres üzemeltetéshez.

  - **Bérlő:** Az ingatlan jelenlegi bérlővel rendelkezik, így azonnal bevételt generálhat az Ön számára. A jelenlegi bérleti díj 2500 euró, ami további stabilitást és bevételt jelent.

  - **Nyitvatartási lehetőségek:** Az üzlet hajnali nyitvatartási lehetőségekkel rendelkezik, így a bulinegyed éjszakai életének irányítása egy lehetőség lehet.

  **Eladási ár:** Minden ebben a fantasztikus befektetési lehetőségben csak 200 millió forintba kerül!

  Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját üzlethelyisége legyen a bulinegyed szívében! Tegyen az álmaiért és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

  Nézze meg az ingatlant személyesen és hozza meg a döntést, hogy ebben a fantasztikus lehetőségben részt vegyen. Ne habozzon!

 • 2023Nov

  2023. november 5.

  Kiadó a Dohány utcában, rendkívül közel az Erzsébet körúthoz, nagy múltra visszatekintő 100nm-es VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG!!!

  Az ingatlan réges-régen híres presszóként üzemelt. Sokáig megtartotta jellegét, most azonban letisztult, átalakított, nagy terek tárulnak elénk. Teljes felújításon esett át, mind műszakilag, mind pedig esztétikailag is.

  Teljes berendezéssel együtt kiadó!!!

  Az ingatlan alapterülete 100nm, ahol helyet kapott a hatalmas, rendkívül világos vendégtér, pult rész illetve egy kis előkészítő konyha, hiszen rendelkezik úgynevezett, melegítő-konyha engedéllyel. Valamint kialakításra került külön női-férfi valamint személyzeti mosdó, öltöző. Továbbá rendelkezik egy 14nm-es galériával, ahol egy vezetői iroda kaphatna helyet.
  Az ingatlan több bejárattal is rendelkezik.
  Illetve az üzlet előtt hatalmas terasz bérlésére van lehetőség.
  Riasztóval, klímával felszerelt.

  Közös költség: 16.500.-

  Bérleti díj: 850.000Ft.+Áfa (+3 havi kaució szükséges)

 • 2023Szep

  Kiadtuk!

  2023. szeptember 29.

  A IX. kerületben Tűzoltó utcában a Klinikák közelében egy 80 nm es üzlethelyiség hosszú távra KIADÓ!
  Teljes felújításon esett át az ingatlan!
  Mosdó, egyéb szociális helyiségek kialakításra kerültek.
  Kedvező fenntartási költség, közös költsége is mindössze 13ezer forint havi szinten.

  Havi bérleti díja: 280.000
  Amennyiben egy szép üzletet keres vállalkozása számára, akkor jöjjön el és ajánlatomat nézze meg!

 • 2023Aug

  IRODÁNK Sikeresen Bérbe adta!

  2023. augusztus 15.

  Kiadó nagy üvegportálos VENDÉGLÁTÓEGYSÉG!!!
  Az ingatlan két szintes, földszinten 80 nm, míg a pincében 220 nm-es tér áll rendelkezésre. A pince, száraz, szépen kialakított, fényekkel felszerelt.
  Az ingatlan melegkonyhás engedéllyel rendelkezett, elszívó kialakításra került.

  Az üzlet üresen bérbeadó, azonnal költözhető!

  Közös költség : 180.000.-Ft/hó +Áfa
  Multi alarm szolgáltatás 5000.-Ft.hó +ÁFA
  A villany és a vízóra fogyasztás alapján kerül elszámolásra ( saját névre kerül).

  Bérleti díj: 950.000 Ft/hó+Áfa

 • 2023Júl

  Sikeres Bérbeadás!

  2023. július 4.

  Kiadó Bauhaus designerlakás a belvárosban

  Keressük méltó bérlőjét a Budapest, 2. kerületi Margit körúton, a Rózsadomb alján, egy belső kertre néző, erkélyes, hatalmas nappalival rendelkező, összesen 4 szobás, világos, csendes, jó beosztású, luxus komforttal és rengeteg extrával rendelkező álomlakásnak. Az ingatlan a tulajdoni lapon 81 nm, a valóságban 85 nm, az erkély felével együtt 87 nm.

  A hirdetésben látható fotók sajnos nem adják át azt a varázslatos miliőt, amit a lakásba belépve megtapasztalhat….Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életérzés. Jöjjön, nézze meg, nem fog csalódni. Kérem, ne legyen előítélete, hogy ha Margit körút, akkor itt nem lehet csend és nyugalom, mert ha tovább olvassa a hirdetésem, illetve megtekinti az ingatlant, rá fog jönni, hogy tévedett.

  Helyiségek:
  Az ingatlan helyiségeinek bemutatását talán kezdjük a nagy erkéllyel (5,8 nm), amelyről a házak belső udvarában megbújó hangulatos kertre nézhet, és ahova kilépve elfeledkezhet arról, hogy valójában a belvárosban lakik. Az erkély a nappaliból nyílik, ebből adódóan nem csak a nappali, hanem a teljes lakás belső kert felé eső elhelyezkedését érezheti. A nappali hatalmas, hiszen egyben van a konyhával, plusz az étkező is ebben az egy légtérben kapott helyet. Ezért kitűnő helyszínt adhat nagyobb társasági eseményeknek, családi összejöveteleknek, és itt igazán megvillanthatja konyhaművészeti virtuozitását is. A nappalin kívül még 2 hálószoba, és egy félszoba alkotja az aktív életteret, amelyek mind különnyílnak. A félszoba alkalmas dolgozószobának, vagy könyvmolyok számára, egy olyan búvóhelyre, ahova félrevonulhat. Mindkét hálószoba mellett fürdőszoba található, tehát az ingatlan luxus komfortos. A nagyobb hálószoba mellett gardrób biztosít helyet ruhái számára. Ezen kívül természetesen van előszoba, és extraként egy mosókonyha is, amely a méretéből adódóan tárolásra is alkalmas lehet. Pince tartozik a lakáshoz.

  Bérleti díj és feltételek:
  Bérleti díj: 750.000.- Ft./hó, vagy 2000 Euro/hó, plusz rezsi. A bérleti feltételek standard-ek: Minimum bérleti idő 12 hónap. Szerződni 2 havi díjnak megfelelő kaucióval, közjegyzői kiköltözési nyilatkozat aláírása mellett, plusz a havi bérleti díjjal lehet. Állattartás és dohányzás a lakásban nem megengedett. Azonnal költözhető.

  Állapot:
  Az ingatlan teljesen és mindenre kiterjedően, frissen felújított (2022. december elején készült el.). A felújítás során a falakat két réteg gipszkartonnal fedték le, amelyek közé szigetelőként tőzeggyapot került, és a nyílászárókat 3 rétegű, energiatakarékos műanyagra cserélték. A konyha teljesen gépesített, beépített Bosch, illetve AEG gépekkel rendelkezik. A mosásra külön helyiség áll a rendelkezésre, különálló mosó-, és szárítógéppel. A lakás klimatizált, a szobákba hűtő-fűtő klíma került. A fürdőszobában infrapanel biztosít további alternatív fűtési megoldást. Higgye el, ebben a lakásban különleges esztétikai élményben lesz része, hiszen az ingatlan teljes területét egyedi design jellemzi, amelyet egy szakembernek köszönhetünk. A hirdetésben látható fényképek sajnos nem adják át az a varázslatos miliőt, amit a lakásba belépve megtapasztalhat….Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életérzés.

  A ház Bauhaus stílusban épült, és Budapest csodálatos építészeti remekműve. A ház építése idején, 1936-ban, igazi luxus lakóépületnek számított. A lépcsőházban márvánnyal burkolták a falakat, ahogy eredetileg márvánnyal volt burkolva a földszinten minden: az épület előtti betonoszlopok, az üzletek kirakata, a homlokzat földszinti részét a körút felől eredetileg zöld márvánnyal burkolták, és hatalmas előtető zárta le, márványüveg betétetekkel. Lift van.
  A társasház tetőtéri szintjéről páratlan kilátás nyílik Budapestre, amelyet a ház jogszerű lakói bármikor élvezhetnek.

  Rezsi:
  A fűtés házközponti, amelynek díja a közös költségben benne van (35.000.-Ft/hó). A közös költség az egy személyre vonatkozó vízfogyasztást is tartalmazza. A további személyek számára a vízfogyasztás plusz 2500.-Ft./hó. A teljes rezsiköltség havonta kb. 50.000.-Ft. körül alakulhat, fogyasztástól függően.

  Parkolás:
  Parkolás a környéken közterületen, az Önkormányzatnál tett bejelentést követően 2000-3000.-Ft/év (változott az összege). További parkolási alternatívát nyújthat a közelben található Millenáris, a Széllkapu, és a Mammut parkoló és mélygarázs.

  Ajánlás:
  Magas igényekkel rendelkezőknek, aktív társasági életet élőknek, akiknek presztízskérdés az ingatlanuk állapota, vagy csak egyszerűen szeretnek jól élni, és ezt meg is tehetik.

  Közlekedés:
  Fontos leszögezni, hogy egy belvárosi lakásról van szó, ahonnan a tömegközlekedés a város minden sugara irányába pazar. Elég csak a háztól 2 percre található Mechwart liget megállóra gondolni, ahonnan a 4-es, 6-os, 17-es villamossal is utazhat…Tényleg van értelme erről több szót ejteni?

  Infrastruktúra:
  Röviden: az ingatlanból elindulva 10 perc sétával bármit, és tényleg szinte bármit megvehet, befizethet, átvehet, leadhat, megnézhet, körbesétálhat. Azt lenne nehéz összeírni, amivel kapcsolatban ez nem így van.

  Várom megtisztelő hívását.

 • 2023Júl

  KIADTUK!

  2023. július 1.

  Kiadó az V. kerületben, a BAZILIKA közvetlen közelében egy 120nm-es egy nagy légterű üzlethelyiség!

  Kiválóan alkalmas KÁVÉZÓ-CUKRÁSZDA tevékenységre, vagy bármilyen NEM melegkonyhás vendéglátásra is.

  Külön női-férfi mosdó valamint egy kis iroda udvari külön bejárattal kialakításra került.

  Az ingatlan nagy üvegportálos, terasz bérlése lehetséges az üzlethelyiség előtt!

  Közös költség: 30.000.-

  Bérleti díj: bruttó 6.000€/hó (+3 havi kaució szükséges)

 • 2023Jún

  A vigalmi negyedben bérbe adott üzlethelyiség tulajdonjoga eladó, melyet Irodánk el is adott!!

  2023. június 10.

  Eladó a VII. kerület vigalmi negyedében a Klauzál téren egy belső kétszintes ÜZLETHELYISÉG TULAJDON JOGA!!!

  Az ingatlan alapterülete 65nm, emeleti része kb 25nm. Mindkét szinten kialakításra került mosdó.

  Üvegportálja teljes egészében nyitható!!!!

  Az ingatlan rendelkezik hátsó gazdasági bejárattal, valamint tartozik hozzá még egy 25 nm-es tárolásra alkalmas pince is.

  Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas MASSZÁZSSZALONNAK, SZÉPSÉGSZALONNAK vagy KÁVÉZÓ, REGGELIZŐ vagy akár bármilyen (!) vendéglátói-kereskedelmi-szolgáltatói tevékenységre.

  Az üzlet előtt terasz bérlés lehetséges!

  Közös költség 36.000.- (víz benne)
  Fűtés gaz cirkó

  Eladási ár: 86.500.000Ft.

  Az ingatlan bérbe is adó, bérleti díja: 380.000Ft
  Ne várjon, jöjjön és nézze meg!

 • 2023Máj

  2023. május 20.

  Kiadó a XIII. kerületben, Újlipótvárosban a Katona József utca közelében a Raoul Wallenberg utcában egy utcai nagy üvegportálos 70nm-es exkluzív szépségszalon!!!

  Az ingatlanba érve egy recepció, váró és több manikűrös helység található, továbbá két külön helyiség ahol különböző kezelések végezhetőek.
  Teakonyha, személyzeti mosdó-zuhanyzó valamint vendég mosdó kialakításra került.

  Bérleti díj: bruttó 550.000.- (+2 havi kaució szükséges)

 • 2023Máj

  KIADÓ V. kerület frekventált helyén nagy méretű üzlethelyiség!

  KIADTUK!

  2023. május 12.

  Kiadó a Ferenciek tere és Irányi utca sarkán újszerű 365 nm-es üzlethelyiség!
  Az ingatlan belső két szintes, belmagassága szintenként 2,80 m.

  Az ingatlan közel 18 méter hosszú, 6 méter magas utcai üvegportállal rendelkezik.

  Az üzletet a nagy terek jellemezik, belső kétszintes, szép állapotú.

  Alkalmas lehet bármilyen kereskedelmi tevékenységre, bemutató teremnek, és akár MELEG-KONYHÁS engedélyt igénylő vendéglátó egységnek, kávézónak, vagy egyéb vendéglátónak.

  Kialakításra került fan-coil rendszer (fűtés, légkondicionálás)

  Bérleti díja: 5.400 EUR +ÁFA
  Bérbevétel esetén 3 havi kaució szükséges!

  Megtekintés esetén várom hívását.
  Ne hagyja ki, ezt az exkluzív helyen lévő üzleti lehetőséget!

 • 2023Máj

  2023. május 1.

  Kiadó a IX. kerület közkedvelt részen a Lónyay utca és a Ráday utca közötti szakaszon a Mátyás utcában egy 56nm-es földszinti nagy üvegportálos üzlethelyiség!

  Az ingatlan kiválóan alkalmas SZÉPSÉGSZALONNAK, FOGTECHNIKÁNAK, OKTATÁSI CÉLRA IS vagy bármilyen kereskedelmi-szolgáltatói tevékenységre egyaránt!

  Tea konyha, mosdó kialakításra került valamint rendelkezik egy kisebb galériával is.

  Közös költség: 13.200.-
  Fűtése: gáz cirkó
  Riasztóval felszerelt.

  Bérleti díj: bruttó 200.000Ft. (+2 havi kaució szükséges)

 • 2023Ápr

  Sikeres Értékesítés!

  2023. április 8.

  József körúton, a Rákóczi téri metró megállóval szemben ELADÓ egy üzlethelyiség!

  Az ingatlan alapterülete 20m², de rendelkezik egy kb 15m²-es galériával is.
  Fűtés: elektromos
  Közös költsége mindössze 2600Ft havi szinten.

  Jelenleg bérbe van adva és a bérlő szívesen maradna tovább is, így ha befektetésnek keres helyet akkor ez a tökéletes választás Önnek!

  Eladási irányára: 35M Ft

  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2023Már

  Bármilyen üzletről is legyen szó, bárhol, nem kérdés, hogy van rá ügyfelünk!
  KIADTUK!

  2023. március 2.

  Kiadó a V. ker. Váci utcához közel egy 60nm alapterületű +25nm-es galériás plusz 20nm-pincés üzlethelyiség.
  Nagy üvegportállal rendelkezik.
  Az üzlethelyiség teljesen felújított, kialakításra került a galéria szinten szociális helyiség.
  Kiválóan alkalmas kereskedelmi-szolgáltatói tevékenységre, akár szerviznek, szépségszalonnak, szendvicsbárnak...

  Közös költség: 19.000Ft.

  Bérleti díj: 360.000Ft.+áfa (+2havi kaució szükséges)

 • 2023Feb

  KIADTUK!

  2023. február 14.

  Kiadó a II.kerületben, a Mechwart liget vonzásában egy földszinti üzlethelyiség!

  Az ingatlan 142m² alapterületű, többnyire egy-légterű, de falai mozgathatóak, akár lebonthatóak így további teret nyerünk.

  Az üzlethelyiség erősen felújítandó, de a felújítási időtartamra a Bérbeadó a bérleti díjból kedvezményt biztosít.

  Alkalmas lehet bármilyen kereskedelmi tevékenységre, (pl. vegyeskereskedés nincs a környéken) de akár irodai célra, vagy kávézó-szendvicsező. Éttermi célra az elszívót ki kell alakítani.

  Bérleti díja: 800.000Ft / hó
  Közös költség: 80.000Ft, ami már tartalmazza a központi fűtés és a vízfogyasztás díját. Az áramdíj fogyasztás szerint fizetendő.

  Az üzlet előtt lehetőség van parkolóhely kialakítására is.

  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2023Feb

  KIADTUK!

  2023. február 4.

  Budapest XIV.kerületében, a Nagy Lajos király útjával párhuzamos csendes mellékutcában KIADÓ iroda családi házban!

  Az ingatlan földszinti elhelyezkedésű, 128m² alapterületű. 2 nagyobb tágas irodahelyiségből, és egy tárgyalóirodából áll. Kialakításra került még egy kis teakonyha és külön férfi-női mosdóhelyiség.

  Fűtése: saját mérőórás gáz-kazán

  Klímával, kaputelefonnal, riasztóval, szociális helyiséggel, kis konyhával felszerelt, ingatlan biztosítás kötve.

  Az ingatlan azonnal költözhető.

  Bérleti díj: 370.000 Ft / hó (mely tartalmazza már a víz, csatorna és szemétszállítás díját) + 3 havi kaució

  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2023Jan

  KIADTUK!

  2023. január 22.

  Mester utcában a Ferenc körútnál, villamos megállóban, hatalmas portálokkal rendelkező, 133 nm-es sarok üzlethelyiség kiadó

  Impozáns, boltíves, tágas terekkel rendelkező, 2 utcai bejáratos, nagy portálokkal rendelkező, 133 nm-es üzlet, a Ferenc körút közelében. Kifejezetten forgalmas részen helyezkedik el.

  Kereskedelmi tevékenységre, vegyeskereskedésnek, ruhaüzletnek, bútorüzletnek, bemutatóteremnek, irodának is kiváló! Kávézónak, pubnak, pizzériának is alkalmas lehet, de igény esetén a konyhát ki kell alakítani.

  Jelenleg két üzlettér, teakonyha, 2 toalett, tárgyaló, raktár van bent. Légkondi, padlófűtés. Közös ktsg: 35 e Ft/hó.
  Bérleti díj: 500 e Ft+áfa/hó. Kaució: 2 hó.

 • 2023Jan

  ELADTUK!

  2023. január 12.

  Paskál park közelében 54 nm-es, felújított üzlethelyiség eladó

  Kellemes környezetben a Paskál Garden, Paskál Rose, Paskál park közelében helyezkedik el az üzlethelyiség. Kereskedelmi és szolgáltató tevékenységre, irodának is kiváló. Jelenleg szépségszalon. Befektetésre is kiváló, a bérlő szívesen maradna.

  Az üzlethelyiség felújított, házközponti fűtéses. Közös költség fűtéssel és vízzel együtt 27 e Ft/hó.

  Eladási ár: 47 M Ft+áfa. (Cég esetén fordított áfa) Igény esetén garázs is vásárolható hozzá.

 • 2023Jan

  2023. január 5.

  Budapest VI.kerületében, a Hajós utcában kiadó egy nívósan kialakított üzlethelyiség!

  Az ingatlan nagy üvegportállal rendelkezik, utcai bejáratos. Alapterülete 85m².
  Alkalmas lehet bármilyen elegáns szépségszalonnak, bármilyen kereskedelmi, vagy szolgáltatói tevékenységre, bemutató teremnek, akár kávézó-fagyizónak.

  Bérleti díj: 360.000Ft / hó + 3 havi kaució
  Közös költség: 16.000Ft / hó
  Rezsi fogyasztás alapján fizetendő.

  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2022Dec

  E L A D T U K !

  2022-es év méltó zárásaként Irodánk által eladásra került ez a Bauhaus deisgner lakás a Margit körúton!

  2022. december 10.

  Bauhaus designerlakás a belvárosban

  Keressük méltó tulajdonosát a Budapest, 2. kerületi Margit körúton, a Rózsadomb alján, egy belső kertre néző, erkélyes, hatalmas nappalival rendelkező, összesen 4 szobás, világos, csendes, jó beosztású, luxus komforttal és rengeteg extrával rendelkező álomlakásnak. Az ingatlan a tulajdoni lapon 81 nm, a valóságban 85 nm, az erkély felével együtt 87 nm.

  A hirdetésben látható fotók sajnos nem adják át azt a varázslatos miliőt, amit a lakásba belépve megtapasztalhat….Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életérzés. Jöjjön, nézze meg, nem fog csalódni. Kérem, ne legyen előítélete, hogy ha Margit körút, akkor itt nem lehet csend és nyugalom, mert ha tovább olvassa a hirdetésem, illetve megtekinti az ingatlant, rá fog jönni, hogy tévedett.

  Helyiségek:
  Az ingatlan helyiségeinek bemutatását talán kezdjük a nagy erkéllyel (5,8 nm), amelyről a házak belső udvarában megbújó hangulatos kertre nézhet, és ahova kilépve elfeledkezhet arról, hogy valójában a belvárosban lakik. Az erkély a nappaliból nyílik, ebből adódóan nem csak a nappali, hanem a teljes lakás belső kert felé eső elhelyezkedését érezheti. A nappali hatalmas, hiszen egyben van a konyhával, plusz az étkező is ebben az egy légtérben kapott helyet. Ezért kitűnő helyszínt adhat nagyobb társasági eseményeknek, családi összejöveteleknek, és itt igazán megvillanthatja konyhaművészeti virtuozitását is. A nappalin kívül még 2 hálószoba, és egy félszoba alkotja az aktív életteret, amelyek mind különnyílnak. A félszoba alkalmas dolgozószobának, vagy könyvmolyok számára, egy olyan búvóhelyre, ahova félrevonulhat. Mindkét hálószoba mellett fürdőszoba található, tehát az ingatlan luxus komfortos. A nagyobb hálószoba mellett gardrób biztosít helyet ruhái számára. Ezen kívül természetesen van előszoba, és extraként egy mosókonyha is, amely a méretéből adódóan tárolásra, és ruhaszárításra is alkalmas lehet. Pince tartozik a lakáshoz.

  Ár és finanszírozás:
  Irányár: 142,8 M Ft. Kiváló befektetés, rögtön bérbeadható. Az ingatlan cégnéven van, ezért adásvétel esetén a tulajdonos számlaképes (ÁFA mentes). Per-, és tehermentes. Azonnal költözhető.

  Állapot:
  Az ingatlan teljesen és mindenre kiterjedően, frissen felújított (2022. december elején készült el.). A felújítás során a falakat két réteg gipszkartonnal fedték le, amelyek közé szigetelőként tőzeggyapot került, és a nyílászárókat 3 rétegű, energiatakarékos műanyagra cserélték. A konyha teljesen gépesített, beépített Bosch, illetve AEG gépekkel rendelkezik. A lakás klimatizált, a szobákba hűtő-fűtő klíma került. A fürdőszobában infrapanel biztosít további alternatív fűtési megoldást. Higgye el, ebben a lakásban különleges esztétikai élményben lesz része, hiszen az ingatlan teljes területét egyedi design jellemzi, amelyet egy szakembernek köszönhetünk. A hirdetésben látható fényképek sajnos nem adják át az a varázslatos miliőt, amit a lakásba belépve megtapasztalhat….Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életérzés.

  A ház Bauhaus stílusban épült, és Budapest csodálatos építészeti remekműve. A ház építése idején, 1936-ban, igazi luxus lakóépületnek számított. A lépcsőházban márvánnyal burkolták a falakat, ahogy eredetileg márvánnyal volt burkolva a földszinten minden: az épület előtti betonoszlopok, az üzletek kirakata, a homlokzat földszinti részét a körút felől eredetileg zöld márvánnyal burkolták, és hatalmas előtető zárta le, márványüveg betétetekkel. Lift van.

  Rezsi:
  A fűtés házközponti, amelynek díja a közös költségben benne van (35.000.-Ft/hó). A közös költség az egy személyre vonatkozó vízfogyasztást is tartalmazza. A további személyek számára a vízfogyasztás plusz 2500.-Ft./hó. A teljes rezsiköltség havonta kb. 50.000.-Ft. körül alakulhat, fogyasztástól függően.

  Parkolás:
  Parkolás a környéken közterületen, az Önkormányzatnál tett bejelentést követően 2000-3000.-Ft/év (változott az összege). További parkolási alternatívát nyújthat a közelben található Millenáris, a Széllkapu, és a Mammut parkoló és mélygarázs.

  Ajánlás:
  Magas igényekkel rendelkezőknek, aktív társasági életet élőknek, akiknek presztízskérdés az ingatlanuk állapota, vagy csak egyszerűen szeretnek jól élni, és ezt meg is tehetik.

  Közlekedés:
  Fontos leszögezni, hogy egy belvárosi lakásról van szó, ahonnan a tömegközlekedés a város minden sugara irányába pazar. Elég csak a háztól 2 percre található Mechwart liget megállóra gondolni, ahonnan a 4-es, 6-os, 17-es villamossal is utazhat…Tényleg van értelme erről több szót ejteni?

  Infrastruktúra:
  Röviden: az ingatlanból elindulva 10 perc sétával bármit, és tényleg szinte bármit megvehet, befizethet, átvehet, leadhat, megnézhet, körbesétálhat. Azt lenne nehéz összeírni, amivel kapcsolatban ez nem így van.

  Tekintse meg az ingatlant személyesen, és tegyen árajánlatot.

  Várom megtisztelő hívását.

 • 2022Nov

  Rövid időn belül KIADTUK!

  2022. november 30.

  Budapest belvárosában, az V. kerületben kiadó egy teljeskörűen berendezett és gépesített, nagy üvegportállal rendelkező vendéglátóegység!

  Az ingatlan alapterülete 30m², + egy 36m²-es galéria lett kialakítva.
  Előtte terasz kialakítására van lehetőség.

  A helyiség az előírásoknak minden tekintetben megfelelően kialakított, hideg-, meleg konyhai - és szeszes ital engedéllyel rendelkezik, terasz bérelhető.
  A működéshez szükséges szociális helyiségek, raktár, személyzeti öltöző, előkészítők és vendég mosdók kialakításra kerültek.

  Bérleti díj: 3000€ / hó + 3 havi kaució

  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2022Okt

  2022. október 20.

  Kiadó XIII. kerületben, Angyalföldön egy exkluzívan kialakított ÜZLET-IRODA!

  Új építésű társasház földszintjén nagy üvegfelülettel rendelkező 58m²-es utcafronti üzlethelyiség hosszú távra keresi új Bérlőjét.
  Az üzlethelyiség minőségi anyagokból került kialakításra, klímával ellátott! Tágas üzlettérrel rendelkezik, helyet kapott benne, egy kis teakonyha, mosdó, mellékhelyiséggel!

  Közös költsége: 20.000Ft
  Bérleti díja: 270.000+Áfa

  Min 1 éves szerződés kötés, 2 havi kaució szükséges!

  Alkalmas Irodának, Bemutatóteremnek, Szépségszalonnak,stb...

 • 2022Okt

  Kiadtuk!!

  2022. október 5.

  Kiadó XIII. kerületben, Angyalföldön egy exkluzívan kialakított ÜZLET-IRODA!

  Új építésű társasház földszintjén nagy üvegfelülettel rendelkező 58m²-es utcafronti üzlethelyiség hosszú távra keresi új Bérlőjét.
  Az üzlethelyiség minőségi anyagokból került kialakításra, klímával ellátott! Tágas üzlettérrel rendelkezik, helyet kapott benne, egy kis teakonyha, mosdó, mellékhelyiséggel!

  Közös költsége: 20.000Ft
  Bérleti díja: 270.000+Áfa

  Min 1 éves szerződés kötés, 2 havi kaució szükséges!

  Alkalmas Irodának, Bemutatóteremnek, Szépségszalonnak,stb...

 • 2022Júl

  Kiadásra került!!!!

  2022. július 10.

  Kiadó a Bocskai úton, rendkívül frekventált részen egy 25nm-es MELEGKONYHÁS VENDÉGLÁTÓEGYSÉG!

  Az ingatlan alapvetően üres állapotban kerül kiadásra, elszívó es a beépített dolgok maradnak.

  Az üzlet előtt nagy terasz bérlése lehetséges!

  Kiváló lokációjának köszönhetően nagyon sok törzsvendéggel rendelkezik, mind az ott lakókra mind pedig a közvetlen szomszédságában található irodákból lehet számítani rájuk.

  Bérleti díja rendkívül kedvező: 220.000 Ft. (+2 havi kaució szükséges)

 • 2022Jún

  Koreai Étterem nyílik!!!

  2022. június 20.

  Belső Ferencváros kedvelt utcájában KIADÁSRA kínálok egy 134nm-es, közel 20 éve üzemelő, berendezett éttermet!
  Az üzlethelyiség kétszintes, a fenti részen, mely 84 m2, helyezkedik el az étterem, konyha, a lenti rész, mely 50 m2, borospince jellegű kisebb helyiség, mely rendezvényekre, baráti összejövetelekre alkalmas.
  A kialakítás mind két szinten rendkívül esztétikus, igényes.

  A bérleti díj a teljes berendezéssel együtt értendő!
  Bérleti díj: 800.000./hó + 3 havi kaució!
  Megtekintése csak és kizárólag előzetesen egyeztetve történhet.

 • 2022Máj

  KIADTUK!

  2022. május 10.

  Budapest VI.kerületében, a Szondi utcában kiadó egy 35 éve borozó/kávézóként működő üzlet!

  Az ingatlan rendelkezik meleg konyhás engedéllyel, alapterülete 40m²+ kialakításra került egy 20m²-es galéria.

  5 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, meghagyva a retró stílust.

  Bérleti díja: 250.000Ft/ hó + 2 havi kaució.
  Közös költség: 35.000Ft / hó, rezsi mérőórák alapján fizetendő.

  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2022Máj

  Gyorsan KIADTUK!!!

  2022. május 3.

  WESTEND legforgalmasabb vendéglátósorán 58 nm-es, meleg konyhás, üzlethelyiség kiadó

  A borítókép illusztáció. BBQ, grilléterem, speciális étterem, kávézó-cukrászdának egyaránt kiváló!

  A helyiség üresen kerül kiadásra. A berendezések, átvehetők az előző bérlőtől.

  Bérleti díj: 2,8 M Ft+áfa/hó. Üzemeltetési ktsg. a ház felé: 384 e Ft+rezsi. Kaució: 3 hó.

 • 2022Ápr

  SIKERES BÉRBEADÁS!!

  2022. április 18.

  KIADÓ a LISZT FERENC TÉR kellős közepén egy 85nm+40nm galériás MELEG-KONYHÁS ENGEDÉLLYEL rendelkező vendéglátó egység!

  Az üzlethelyiség teljes berendezéssel, GÉPESÍTVE BÉRBEADÓ.
  A zsíros levegő elszívás teljesen a tető fölé kivezetésre került, így alkalmas bármilyen éttermi tevékenységre, de akár csak KÁVÉZÓ TEVÉKENYSÉGRE is.

  Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően RENDKÍVÜL NAGY FORGALOMMAL bír.

  Az ingatlan előtt hatalmas terasz bérlés lehetséges.

  Bérleti díj: 1.050.000Ft. (+3 havi kaució szükséges)

 • 2022Már

  Egy ilyen nagy épületkomplexum kiadása sem akadály!!!

  2022. március 12.

  Kiadó/Eladó a Kolosy tér közvetlen közelében egy 735nm-es MELEG-KONYHÁS SZÓRAKOZÓHELY!
  NEM CSAK SZÓRAKOZÓHELYNEK ALKALMAS!

  Az ingatlan nagyon régen Borkereskedelemként működött, hatalmas bejárati kapujának köszönhetően lovaskocsikkal is be tudtak állni.

  Az ingatlan 3 szintes, az utcai (320 nm), illetve a szuterén (280nm)részben vendégtér, bár és konyha, valamint több női-férfi mosdó került kialakításra, a felső emeleten (150nm) csak a raktár rész, személyzeti rész kapott helyet.

  Az utcai szint gyönyörű és rendkívül világos, hiszen üvegtetős, és közel 6 méter belmagasságú.

  Az ingatlan előtt 30nm terasz bérlése lehetséges!
  Hűtő-fűtő légtechnikával rendelkezik.

  Mivel nincs lakó az épületben így a hangos zene nem okoz problémát!

  Bérleti díj: 5.000€ (+2 havi kaució)
  Eladási ár: 439.000.000 Ft.

 • 2022Feb

  KIADTUK!

  2022. február 4.

  KIADÓ a XIII. kerületben, Forgách utcában egy 116nm-es PINCE ÉTTEREM.
  Kiválóan alkalmas KISZÁLLÍTÁSRA vagy akár helyben fogyasztásra is, hiszen rengeteg irodaház található körülötte.

  Kialakított konyhából, nagy vendégtérből, valamint szociális részből áll.
  MELEG-KONYHÁS ENGEDÉLLYEL rendelkezik.
  Teljes műszaki, gépészeti és esztétikai felújításon esett át. Teljes berendezéssel, GÉPESÍTVE kerül átadásra.

  Saját gázcirkó fűtéssel (padlófűtéses) valamint nagy teljesítményű klímaberendezésekkel ellátott.

  Bérleti díj: 400.000Ft. + ÁFA (+2 havi kaució szükséges)

 • 2021Dec

  2021. december 29.

  Kiadó a BELGRÁD RAKPART legforgalmasabb részen egy 125nm-es MELEG-KONYHÁS VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG!!!
  Az ingatlan teljes berendezéssel, részben GÉPESÍTVE BÉRBEADÓ!

  Az üzlet előtt 12nm-es, Gellért-hegyre panorámás terasz bérelhető!

  Hosszú évek óta meleg-konyhás vendéglátóként üzemel az ingatlan.
  Nagy konyha, női-férfi valamint személyzeti rész kialakításra került.
  Klímával, riasztóval felszerelt az üzlethelyiség.

  Bérleti díja rendkívül kedvező: 950.000Ft+Áfa (+3 havi kaució szükséges)

 • 2021Dec

  2021. december 29.

  Kiadó a BELGRÁD RAKPART legforgalmasabb részen egy 125nm-es MELEG-KONYHÁS VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG!!!
  Az ingatlan teljes berendezéssel, részben GÉPESÍTVE BÉRBEADÓ!

  Az üzlet előtt 12nm-es, Gellért-hegyre panorámás terasz bérelhető!

  Hosszú évek óta meleg-konyhás vendéglátóként üzemel az ingatlan.
  Nagy konyha, női-férfi valamint személyzeti rész kialakításra került.
  Klímával, riasztóval felszerelt az üzlethelyiség.

  Bérleti díja rendkívül kedvező: 950.000Ft+Áfa (+3 havi kaució szükséges)

 • 2021Okt

  2021. október 15.

  Kiadó a Dohány utca frekventált részén egy 20+20nm-es galériás, nagy belmagasságú (3m) ÜZLETHELYISÉG!

  Az ingatlan hosszú évekig goffrizo-palacsintázóként/ kávézóként működött. De kereskedelmi- szolgáltató tevékenységre is kiválóan alkalmas.

  Az üzlet előtt terasz bérlése lehetséges.

  Alapvetően üres állapotban kiadó, de a fotókon látható berendezések, gépek megvásárolhatóak az előző üzemeltetőtől, 500.000 Ft.-ért.

  Közös költség: 12.000.- (víz díjat tartalmazza)

  Bérleti díj: 160.000Ft. (+2 havi kaució szükséges)

 • 2021Okt

  2021. október 2.

  *** KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!***

  Eladó a Béke tér közelében egy 72 nm-es üzlethelyiség TULAJDONJOGA, melyben hosszútávú bérlő szépségszalonként üzemel.
  A teljes körűen felújított félszuterén helyiség garantáltan száraz, mivel a vízzáró szigetelés is megtörtént a felújítás során.
  A fűtés elektromos megoldású..

  Eladási ár: 19.999.999 Ft.

  Megtekintés kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban lehetséges.
  Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2021Jún

  2021. június 2.

  Eladó Budakalász Rózsadombján egy 1.050nm-es építési telek, melyre egy 2,6 m belmagasságú beton födémes 260nm-és szuterén rész került felépítésre.
  A telek végében található továbbá egy 35nm-es szoba- konyha fürdős kisház.
  Víz, villany, csatorna, gáz telken belül található.

  Irány ár: 64.999.999 Ft.

  Amennyiben felkeltette hirdetésem érdeklődését, várom hívását!!!

 • 2021Már

  Sikerült Bérlőt találnunk!!!

  2021. március 12.

  Kiadó egy felújított tégla építésű lakás az 5 kerületben!

  Palazzo Dorottya épületben egy 5. emeleti 81m²-es lakás kiadó.
  Teljes körű felújításon esett át a lakás. A konyha teljesen felszerelt és gépesített, a fürdő és a wc külön és egyben is megtalálható a lakásban.
  Kiváló közlekedéssel rendelkezik autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
  Az épületben 24 órás portaszolgálat és fitness terem is működik.
  Bérleti díj: 627 000.- Ft + rezsiköltség

 • 2020Aug

  Perzsa ételeket kostolnál? Hamarosan nyílik!!!

  2020. augusztus 6.

  Kiadó a Wesselényi utcában egy 40nm-es, galériás melegkonyhás vendéglátóegység!!!

  Az ingatlan berendezett, gépesített állapotban kerül átadásra.

  Látványkonyha került kialakításra valamint egy közel 10 fős vendégtér a földszinti részen. A galérián helyett kapott egy előkészítő helyiség valamint vendég mosdó.

  Az ingatlan előtt terez bérlése lehetséges.

  Bérleti díj: bruttó 400.000.- (+3 havi kaució szükséges)

 • 2020Júl

  Szinte pár nap alatt kiadtuk!!

  2020. július 6.

  Kiadó a Blahánál egy 100nm-es vendéglátó egység.
  Az ingatlan alkohol engedéllyel rendelkezik, valamint 0-24 nyitvatartási engedéllyel.

  Egyszeri átvételi illetve belépési költséggel együtt átadó ami a teljes berendezést tartalmazza.

  Bérleti díja rendkívül kedvező: bruttó 590.000.- (+1.770.000.- kaució szükséges)
  Belépési díj: 2.000.000.-

 • 2020Jún

  Egy hét alatt találtunk BÉRLŐT!!!!!!!!

  2020. június 22.

  A banknegyed szívében kifejezetten életképes elhelyezkedés mellett impozáns több fajta vendéglátói tevékenységre alkalmas helyiség hosszú távra bérbeadó!

  Az üzlet 150nm-s földszinti, több utcai bejárattal, és nagy utcafronttal rendelkezik. A helyiség patinás, nagy belmagasságú, boltíves kialakítású.

  A helyiség központi fűtéssel, fényerő-szabályozós megvilágítással, és beépített hangosítással rendelkezik.
  A légtechnika kiépítése megoldott, tető fölé kivezetett, ezért egy nívós vendéglátó egység kialakítására sem egy utolsó lehetőség, jelenleg csak egy kis konyha került kialakításra.

  A helyiséghez közös használatban a belső, üvegtetővel fedett kb. 100 nm átriuma, illetve akár kizárólagosan is használható, 7. emeleti kb. 40 nm-es tető(sky)terasz tartozik.

  Bérbevétel esetén 3 havi kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. A feltüntetett összeg az Áfa mértékét nem tartalmazza.

  Igény esetén ehhez a nagy területű helyiséghez további hasonló nagyságú pinceszinti rész is, esetlegesen a felette lévő szintek nagy területű irodahelyiségei is opcionálisan bérelhetőek.

  Amennyiben Ön is egy valóban élhető és életképes környezetben keres vállalkozása számára ingatlant legyen szó akár vendéglátásról, kereskedelmi, vagy szolgáltató tevékenységről, egyaránt ajánlatom lehet a legjobb választás, amelyet egy személyes megtekintés alkalmával Ön is megtapasztalhat!

 • 2020Máj

  Bulinegyedben otthon vagyunk!

  2020. május 5.

  Kiadó a Kazinczy utcában egy 40nm-es nagy üvegportálos üzlethelyiség!
  Az ingatlan alkalmas bármilyen kereskedelmi tevékenységre de akár meleg-konyhás engedélyt nem igénylő tevékenységre is.

  Az üzletben kialakításra került egy kis személyzeti rész valamint egy mosdó is.

  Bérleti díj: 330.000Ft. (3havi kaució szükséges)

 • 2019Dec

  Méltán tudhatjuk ezt a remek helyen levő ingatlant is a Referenciánk között!!!!!

  Gozsdu udvarnál vendéglátó helyiség BÉRLETI JOGA ÁTADÓ!

  2019. december 22.

  Gozsdu udvarnál vendéglátó helyiség Bérleti Joga Eladó!

  A Vigalmi negyedben elhelyezkedő meleg konyhás engedéllyel és ezáltal kiépített elszívóval, berendezéssel, közel 400 nm-s területet foglal el.

  Éjszakai élet, nagy gyalogos forgalom jellemzi a környéket, a hely ezáltal bejáratott, ismert.

  Hatalmas téliesíthető terasza, óriási üvegportáljának köszönhetően, szinte az egészet ki lehet nyitni, így egy nagy szabású rendezvény, céges összejövetel vagy egy születésnapi parti sem akadály!

  A étterem-pub egy időben 250 fő leültetésére és kiszolgálására képes.

  Bérleti jog ára 5+5 évre: 45millió Ft
  Havi bérleti díj: 3 millió Ft/hó +Áfa

  További információ telefonon vagy személyesen!

  Megtekintés kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban lehetséges!

  Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2019Dec

  Itt is irodánk közreműködésével, sikerült a Bérleti jog ÁTADÁS!

  2019. december 18.

  IX. kerületben Ráday utcában, ÁTADÓ egy 135nm-es, nagy TERASZOS MELEG-KONYHÁS ENGEDÉLLYEL rendelkező vendéglátóegység!!!!

  Az ingatlan fiatalos eleganciával társuló designt kapott.

  Jelentős idegenforgalom jellemzi!
  Nagy terasz bérlése lehetséges az ingatlan előtt.

  Teljes gépállománnyal, berendezéssel együtt átadó!

  Az ingatlan önkormányzati tulajdonú, így rendkívül kedvező a bérleti díja, 260.000Ft/hó. Határozatlan idejű a szerződés, de több mint 20 éve étteremként működik.
  Az étteremhez bérel az átadó egy 30nm lakást, ahol hűtőkamra került kialakulásra.
  Terasz lehetőség adott!

  Bérleti díj, lakással együtt: 520.000Ft.
  Bérleti jog: 30.000.000.- (az ár tartalmaz egy 25nm-es saját tulajdonú pincehelyiséget, melyet raktárként használnak)

 • 2019Dec

  Szinte pár nap alatt találtunk új Bérlőt ennek a Vendéglátóhelynek is!

  2019. december 3.

  KIADÓ a VII.kerület BULI-NEGYEDÉBEN egy kiváló elhelyezkedésű, meleg-konyhás vendéglátó egység!

  Az ingatlan a Király utca közelében található, a Kertesz utcában. Rendkívül forgalmas főként turisták által látogatott rész. A házban szinte az összes lakásban airbnb működik.

  Kiválóan alkalmas reggeliző helynek, Bisztrónak, de akár gyorsétteremnek is.

  Meleg-konyhás engedéllyel, alkohol illetve 0-24h nyitvatartási engedéllyel rendelkezik.

  Terasz bérlése lehetséges az ingatlan előtt.

  Bérleti díj: 450.000.-

 • 2019Szep

  Vendéglátó egység Bérleti jogának átadásában profik vagyunk!
  Ez a hangulatos kis üzlet is hamar új üzemeltetőre talált általunk!!

  2019. szeptember 30.

  Kálvin téren található vendéglátó egység BÉRLETI JOGA ÁTADÓ!
  A vendéglátó egység 40m²-en helyezkedik el, melyhez egy 31m²-es terasz is kapcsolódik.
  Minőségi bútorokkal és eszközökkel berendezett, felszerelt, melyek a vételár részét képezik.
  A vendéglátó helyiség rendkívül frekventált, turisták által közkedvelt részen helyezkedik el.
  A cég tehermentes és minden engedéllyel rendelkezik az üzemeltetéshez.
  Havi bérleti díj: 200.000.-Ft/hó
  Bérleti jog: 7 M Ft
  Az eladási ár a cégre, berendezésekre, 10éves bérleti jogra vonatkozik.

  Megtekintés telefonon előre egyeztetett időpontban lehetséges.
  Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

 • 2019Aug

  2019. augusztus 7.

  Eladó VI. kerületi iroda, üzlethelyiség!

  Eladó 15 nm-es kis üzlethelyiség, mely kereskedelmi, szolgáltatói tevékenységre, vagy akár szépségszalonnak ideális.
  A belmagassága 5 méter, ami teljesen galériázott!

  Közös költség: 6000 Ft/ hó!

  Irányár: 14.500.000 Ft!

 • 2019Jún

  Egy újabb sikeres értékesítés a Boráros téri Duna ház-ban!

  2019. június 8.

  ELADÓ vagy Kiadó a Boráros téren, a Duna házban egy első emeleti 131nm-es iroda-üzlethelyiség.
  Kiválóan alkalmas BEMUTATÓTEREMNEK, ÜGYFÉL-SZOLGÁLATI IRODÁNAK, vagy egyéb más kereskedelmi-szolgáltatói tevékenységre!

  Az iroda a Boráros térre néz.

  Kialakításra került az ingatlanban egy saját kis teakonyha, valamint egy személyzeti részleg is.

  Eladási ár: 55.000.000Ft

  Bérleti díj: 8€/nm
  Üzemeltetési költség: 1200Ft./nm

  Azonnal költözhető!

 • 2019Már

  Egy újabb sikeres Vendéglátóhelyiség került villám gyorsan átadásra Irodánk részéről!

  2019. március 21.

  Átadó frekventált helyen levő vendéglő!

  Hangulatos 91 nm-es (55 nm fsz. + 36 nm galéria) kis étterem, bérleti joga átadó a IX. kerületben!

  Rendelkezik meleg konyhás engedéllyel, bútorozott, gépesített és nagy méretű bérelhető terasz is tartozik hozzá, teljes kerti bútorzattal.

  Az ár tartalmaz még több, mint 100 nm-es pincehelyiséget, amit jelenleg raktárként használnak, de alkalmas lehet az étterem kibővítésére is.

  Frekventált, forgalmas, helyen található a Kálvin tértől 2 percre.

  Alkalmas lehet vendéglők, kávézók számára.

  Bérleti díj: 480.000 Ft

  Bérleti jog: 16.600.000 Ft!

 • 2019Jan

  Ha egy kis kubai feelingre vágysz akkor látogass el márciustól az Ó utca 24-be, melynek szinten irodánk találta meg vérbeli KUBAI bérlőit!

  2019. január 25.

  Kiadó a Hajós utca közelében, frekventált helyen egy 87+20nm-es galériás vendéglátó egység!
  Az ingatlan meleg-konyhás engedéllyel rendelkezik, akár teljes berendezéssel, gépesítve bérbeadó!

  Tartozik hozzá egy saját terasz rész is, kb. 25nm.

  Bérleti díj: 600.000Ft+Áfa

  Az ingatlan el is adó, ára: 120.000.000.-

 • 2019Jan

  2019 első átadása már meg is volt!

  2019. január 7.

  MELEG-KONYHÁS vendéglátó egység bérleti joga ÁTADÓ a Bajcsy-Zsilinszky úton, közel az Arany János utcai metró megállóhoz!

  Az üzlet 40nm alapterületű. Látvány-konyha került kialakításra. Így kiválóan alkalmas HAMBURGEREZŐNEK, vagy egyéb más látványos vendéglátói tevékenységre!

  Teljes berendezéssel gépesítve átadó.

  Riasztó, klíma kialakításra került.
  Az ingatlan előtt nagy terasz bérlés lehetséges!

  Bérleti díj: bruttó 300.000.-/hó
  Berelti jog: 6.200.000.-

 • 2018Dec

  Ez az Üzlethelyiség is, az év utolsó munkanapján Irodánk által találta meg új Bérlőjét!

  2018. december 30.

  Teréz körúton, forgalmas helyen, közel az Oktogonhoz, kiadó, egy 135 nm-es, nagy üvegportálos, cirkofűtéses üzlethelyiség

  Kereskedelmi tevékenységre, irodának, bemutatóteremnek, delikátesznek, hidegkonyhára, kávézónak, cukrászdának, szoláriumnak is kiváló, a vendégmosdókat ki kell alakítani. Terasz igényelhető. Az üzlettér kb. 80 nm-es, ezen kívül mosdó, teakonyha és a galérián két iroda/tároló található. Közös ktsg.: 30 e Ft,

  Bérleti díj: 1 M Ft+áfa. Kaució: 3 hó.

 • 2018Dec

  Az év végén még ez az üzlet is új Gazdára talált!

  2018. december 5.

  Budapest VII. kerületében, forgalmas szakaszon, a Dohány utcában bérleti jogos 0-24-ben nyitva tartó vendéglátó helyiség átadó!

  Jelenleg Gyros-Gyorsétteremként üzemel.
  Az ingatlan 64nm alapterületű + 62nn galéria.

  A vendéglátóegység nagy üvegportállal rendelkezik, teraszbérlés lehetséges.
  Teljes berendezéssel, és felszereltséggel átadó, melynek összege: 13.500.000,-
  Havi bérleti díja: 400.000Ft.+áfa

  Tovább információért hívjon!

 • 2018Nov

  Ez a remek helyen elhelyezkedő lakás sem volt túl sokáig Irodánk kínálatában!
  Sőt, magasan ár felett talált új gazdájára!

  2018. november 17.

  BEFEKTETÉSNEK kiválóan alkalmas!!!

  Eladó a SZENT ISTVÁN TÉREN egy 5.emeleti BAZILIKÁRA panorámás ingatlan.
  A lakás alapterülete 33nm, jelenleg két kis szoba kialakítású.

  Az ingatlan kiválóan alkalmas AIRBNB-HOSTEL üzemeltetésére!

  Eladási ár: 49.000.000.-

 • 2018Nov

  Egy újabb sikeres Vendéglátóegység átadása Irodánk részéről!
  XIII Teve utca

  2018. november 8.

  Eladó a bérleti joga a XIII. kerületben, Árpád hídtól pár percre egy önkiszolgáló Étteremnek!

  Az ingatlan irodaházas környezetben található, kialakítása ízléses, modern berendezésekkel felszerelt. A vendégtér kb 30 férőhelyes. Meleg konyhai és szeszes ital engedéllyel is rendelkezik
  Bérleti jog tartalmazza az összes berendezést és az üzemeltető céget is.
  Nyitvatartása: hétköznap 07.00- 16.30-ig
  Havi bérleti díj: 300.000Ft, mely tartalmazza a közös költséget is.

  Bérleti jog irányára: 9.500.000Ft, ebben már a kaució is benne foglaltaik.

  Amennyiben egy életképes és ízlésesen kialakított vendéglátóhelyet szeretne átvenni, itt a remek lehetőség!
  Hívjon nehogy lemaradjon!

 • 2018Szep

  2018. szeptember 2.

  CBA KÖZÉRT ÁTADÁSA SEM AKADÁLY IRODÁNKNAK!

  Bérleti joga átadó Budapest XIII. kerületében a Lehel tér és a Nyugati Pályaudvar közelében egy utcai bejáratos üzlethelyiségnek mely jelenleg közértként funkcionál.

  Az üzlet egy 200nm-es egy légterű térből áll melyben található egy nagy méretű eladótér, 2 raktár és egy szociális helység. Az ingatlanhoz tartozik egy 120nm-es pince melyet raktározásra használnak.
  A bérleti jog átadásának díja: 25millió Ft.

  Jelenlegi nyitva tartása: H-P: 6-20, Sz-V: 7-14

  Közös költség: kb 35000Ft/hó

  Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

 • 2018Jún

  2018. június 3.

  XVIII. kerületben is Irodánknak sikerült Vevőt találnia, egy nem kicsi ingatlanra!

  Eladó a XVIII.kerületben egy 2475nm-es ipartelep, amely jelenleg is üzemel. A telek területe 5263 m2, az épületek alapterülete 2475nm:
  - 880 nm csarnok temperáló fűtéssel, alternatív talajfűtéssel, majdnem félig alápincézve
  - 1000 nm csarnok ipari padlófűtéssel ami egybe épült az iroda és szociális résszel
  - 370 nm iroda és szociális rész, külön fűtéssel, mosdókkal, női, férfi öltözővel, nagy tágas étkezővel rendelkezik.
  A 225nm-es emeleti részen jelenleg lakórész kialakítása folyik, külön bejárattal leválasztva a csarnokról.
  Biztonságtechnikai tulajdonságok: infrás kerítésvédelem, kamera, távfelügyeletre bekötött.
  Ez az ipari ingatlan átalakítás nélkül kiválóan alkalmas egy reprezentatív cégképviseletnek, logisztikai központnak, vállalati telephelynek, raktárbázisnak, ipari tevékenységre. Jól megközelíthető tehergépkocsival, BKV-járataival, vonattal.
  Az ingatlan ára: 265M Ft + áfa

 • 2018Ápr

  A nem "aprópénzes" ingatlanok sem okozhatnak nekünk fejtörést...

  2018. április 25.

  Kiadó a KIRÁLY UTCÁBAN egy 320nm-es MELEG-KONYHÁS VENDÉGLÁTÓEGYSÉG!!!

  Rendkívül frekventált részen található, közel a Deák térhez!

  Az ingatlan felújításra illetve befejezésre szorul. Víz-, villanyhálózat cseréje megtörtént. El szívás kiépítésére került a tető fölé.

  Az étterem elött terasz bérlése lehetséges!

  Kiválóan alkalmas sörözőnek, akár egy elegáns bor bárnak, étteremnek is!

  A bérleti díj 2019.01. végéig a bérleti díj ki van fizetve! Igy az átadási ár: 60.000.000.-, mely tartalmazza a bérleti díjat 2019.01.31.-ig, a tulajdonos felé a kauciót is!

  Bérleti díj: 2.200.000ft+ÁFA

 • 2017Nov

  Mondta azt valaki, hogy létezik irodánk számára nagy falat? Persze, hogy nincs! És ez még csak az olcsóbb kategória! A lényeg, hogy új tulajdonosa a legjobb helyről kért segítséget a keresésben!

  2017. november 16.

  Belvárosi bevezetett, berendezett étterem-kávézó, hatalmas terasz lehetőséggel eladó-befektetésnek is kiváló, jó áron bérbe adható ingatlan

  Blaha Lujza tér közelében eladó, egy felújított, fiatalos hangulatú, 445 nm+271 nm pincés, berendezett, felszerelt étterem-kávézó. Hatalmas üvegportálok, 3 bejárat, légkondi, akár több száz nm terasz lehetőség sétálóutca részen. Bevezetett, nagy vendégkörrel rendelkező hely. Street- food étteremnek is kiváló!
  15 m hosszú látványpult, kávézó részleg, különterem. Konyhája felszerelt, berendezett, kiszállításra is alkalmas. Az üzletben galéria is kialakítható. A helyiség könnyen kettéválasztható és külön-külön egységként is üzemeltethető vagy jó áron bérbe adható étteremnek, pubnak, kávézónak.
  Ár: 350 M Ft.

 • 2017Nov

  Álmainak legmegfelelőbb ingatlan kellett kedves ügyfelünknek megalkuvás nélkül, közreműködésünkkel megkapta!

  2017. november 1.

  Teréz körúton KIADÓ egy 130nm-es, bevezetett vendéglátó egység!
  Teljesen berendezett, gépesített.
  Meleg-konyhás engedéllyel rendelkezik, kis konyha került kialakításra!

  Rendkívül frekventált helyen található, közel a Nyugatihoz!!!

  Közös költség: 50.000.-
  Az üzlet előtt terasz engedélyezett!
  Bérleti díj: 750.000Ft.+ÁFA+ rezsi
  (+2 havi kaució szükséges)

 • 2017Okt

  Még hogy a vendéglátás csak étteremből áll... Itt a példa, hogy nem!

  2017. október 10.

  VII. Hevesi Sándor téren a Magyar Színháznál 65 nm-es, kávézó/bár/pub kiadó

  A helyiség 20 nm-es, bárpultos utcafronti résszel és 45 nm-es pince szinti területtel rendelkezik. Asztalok, székek is vannak bent. Vendégmosdók kialakítottak. Bérleti díj: 250 e Ft. Kaució: 3 hó.

  Elhelyezkedése kiváló, troli megállók a közelben, Wesselényi u., Dob u., Király u. felől is jól megközelíthető, de az Erzsébet krt. gyalog is 5 perc alatt elérhető.

 • 2017Szep

  Még jóformán meg sem melegedett az adatbázisunkban, ezt is ÁTADTUK!

  2017. szeptember 1.

  A VI. kerület egyik legéletképesebb részének, a Liszt Ferenc térnek a szomszédságában, az Andrássy útnál igényes módon kivitelezett meleg konyhás vendéglátó egység hosszú távú, még hat éves bérleti joga átadó!

  A helyiség 48nm-s földszinti és 27nm galériás utcai bejáratos, üvegportálos.

  A vendéglátó egység igényesen kialakított, felszerelt, mindent tartalmaz, ami a kategóriájában aktívan jelen lévő egység sikeres működtetéséhez szükséges, ide már csak az Ön szakértelme kell! Az üzemeltető cég nem kerül átadásra.

  A földszinten vendégtér, kiszolgáló pult, konyha, szárazáru raktár és személyzeti rész került kialakításra, még a galérián vendégtér, kis irodakuckó, valamint külön női és férfi mosdó kapott helyet.

  A bérleti jog átadásának díja 9 millió forint, amely tartalmazza a kialakítást, a teljes konyhán kívüli berendezést és gépészetet, valamint minden a működtetéshez szükséges háttérinformációt. A konyha felszerelései közül az oda beépített berendezések képezik az átadási ár részét. A továbbiakban a tulajdonos felé fizetendő bérleti díj 420 ezer forint. Kedvező fenntartási költség, közös költsége is mindösszesen 7 ezer forint havi szinten.

  Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra! A helyiség áramfelvételéhez ipari áram biztosított.

  Amennyiben Ön egy valóban igényes és igényes anyagokból megalkotott vendéglátó egységet szeretne és mindezt még egy életképes környezetben is, akkor ne vesződjön a kialakítás körülményességével és engedélyeztetés bonyodalmaival, inkább jöjjön el és nézze meg az ajánlatomat!

 • 2017Aug

  Nagyszerű üzlet remek helyen profi közvetítőtől...

  2017. augusztus 25.

  Átadó a VI.kerületben közel a Bajcsy Zsilinszky úthoz és a Bazilikához egy 101nm-es nagyon szép állapotú kávézó.

  Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, színvonalas, fiatalos designt kapott.

  Az ingatlan turisztikai szempontból is jó helyen helyezkedik el, 50 férőhelyes.

  Jelenleg csak hidegkonyhai vendéglátásra és kávézóra szól az engedély.

  Bérleti díj: 367.000Ft
  Bérleti jog összege: 10.000.000Ft, mely tartalmazza a teljes kialakítást és berendezést.

 • 2017Feb

  2017. február 20.

  Átadó a VII. kerület VIGALMI NEGYEDÉBEN, a KAZINCZY utcában egy 40nm-es VENDÉGLÁTÓHELY.
  Műszakilag, és design szempontjából is teljes felújításon, korszerűsítésen esett át.

  Teraszra nincs lehetőség, azonban a portálja végig üveges, és teljes szélességében nyitható, így az utcáról is belehet ülni a vendégeknek.

  Teljes berendezéssel, gépesítve kerül az új bérlő birtokába!

  Bérleti díj: 315.000Ft.
  Bérleti jog: határozott 10 (5+5) évre szól, 4.500.000Ft.

 • 2017Jan

  MÁR AZ ÚJ BÉRLŐJE IS MEGVAN! ;)

  2017. január 23.

  ELADÓ az Erzsébet krt.-on belüli részen a Dohány utcában, "BULI-NEGYEDBEN" egy 636nm-es összterületű ingatlan.
  (327 m2 pince, 217 m2 földszint, illetve 92 m2 galéria)

  Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően remek befektetés! Akár két üzlet is kialakítható belőle, hiszen több bejárattal is rendelkezik, és mindkét területen külön vendégtér, mosdók kerültek kialakításra.

  Az ingatlan-együttes jelenleg vendéglátó-egységnek van kialakítva, melyre 2008-ban került sor a következő képen:
  - földszint: (belm.: 4,3 m) 100 fős, egyterű étterem található, két pulttal, gazdasági bejárat az udvar felől, ahol jelenleg kialakított különterem kapott helyet, illetve külön női-férfi WC, mosdókkal.

  - Pinceszint (belm.: 2,3 m) kb. 120 fő befogadására alkalmas,
  6 részből álló, boltozott fogyasztótér (220 m2) található egy bárpulttal, női-férfi mosdó.
  A vendégtér két belső terme (68 m2) tánctérnek, koncert teremnek lett kialakítva.
  A pince szinten került kialakításra 60 m2-en a konyharész, ami
  elsősorban a földszinti éttermet szolgálja ki,
  a földszinttel egy belső szervizlépcső köti össze,
  de közvetlenül kapcsolódik a pinceszinti vendégterekhez is.

  - Galéria (belm.:kb. 1,90 m)kb. 20 fő leültetésére van lehetőség.
  A galéria további részein irodák és ruhatárak találhatók.

 • 2016Okt

  A SZUPER helyek hamar elkelnek!!!

  2016. október 15.

  ***CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!***

  Belgrád rakparton 100nm-es meleg-konyhás engedéllyel rendelkező pizzéria-étterem KIADÓ!

  Az étterem teljes berendezéssel, gépesítve kerül bérbeadásra!

  Az üzlet elosztása szempontjából a következő képen néz ki:
  50nm-es alapterület utca szintes, itt került kialakításra a konyha előkészítő és személyzeti blokk, valamint vendégtér, a galéria szinten pedig teljes egészében vendégek leültetésére szolgál, ill. itt került kialakításra a külön női-férfi mosdó.
  Összesen 50 fő befogadására van lehetőség.

  Az ingatlan előtt épített terasz van! (140.000Ft/hó a bérleti díja a közterület felé)

  Közös költség: 17.000Ft.
  Fűtés: cirkó

  Bérleti díj: 500.000Ft. +3havi kaució

 • 2016Szep

  2016. szeptember 1.

  Kiváló BEFEKTETÉS! Hosszú távú bérlővel együtt eladó!!!

  Nagymező utcában frekventált elhelyezkedéssel belső két szintes teljes egészében bútorozott, gépesített kiszállításra is ideális étterem hosszú távra került kiadásra!

  A vendéglátó a két szinten 240nm-s, tartalmaz mindent, ami az azonnali nyitásra alkalmassá teszi.

  Fenntartási költsége kedvező,fűtése gáz cirkó,hűtésről jó minőségű klímák gondoskodnak.

  Ha Ön egy igazán életképes helyen keres magának befektetést akkor ezt ne hagyja ki, jöjjön el és nézze meg!

 • 2016Szep

  2016. szeptember 1.

  Nagymező utcában frekventált elhelyezkedéssel belső két szintes teljes egészében bútorozott, gépesített kiszállításra is ideális étterem hosszú távra kiadó!

  A vendéglátó a két szinten 240nm-s, tartalmaz mindent, ami az azonnali nyitásra alkalmassá teszi.
  Bérbevétel esetén négy havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő!

  Fenntartási költsége kedvező,fűtése gáz cirkó,hűtésről jó minőségű klímák gondoskodnak.

  Ha Ön egy igazán életképes helyen keres magának vendéglátó egységet, akkor ezt ne hagyja ki, jöjjön el és nézze meg!

 • 2016Ápr

  Hamarosan WOK-SUSHI- és THAI tésztás nyílik itt!!!

  2016. április 13.

  VII. forgalmas részén, az Erzsébet krt., New York palota közelében bérleti joga átadó egy 56 nm, utcai, nagy portálos vendéglátóegységnek!
  Az üzlet alkalmas, jelenleg melegkonyhai tevékenységen kívül, bármilyen vendéglátói, - kereskedelmi, - szolgáltatói tevékenységre, akár 0-24 órás nyitva tartással.

  Teljes berendezéssel, gépesítve átadó!

  Megközelítése kiváló, M2, 4/6 villamos, 74 trolibusz
  Ingatlan irodánk teljes körű szolgáltatásaival, bővebb ajánlatainkkal is állok rendelkezésére!

 • 2016Már

  Kálvin téri gyors étkezde is újra nyitja kapuit!

  2016. március 16.

  Kálvin térnél, belső kétszintes, kiadóablakos, teraszos, 220 nm-es étterem kiadó

  Gyors étkezdének és klasszikus étteremnek is kiváló! Vendégtér a 60 nm-es galérián is helyet kapott. Tágas konyhája, előkészítő helyiségei vannak, ipari elszívó kiépítésre került. A személyzeti szociális blokkok, iroda a konyha feletti szinten került kialakításra. A helyiséghez egy 50 nm-es, tárolásra alkalmas pince is tartozik. Fűtés: saját gázkazánról, ezen kívül klímatechnika is adott. Kiépített kiadóablakának köszönhetően az utcára történő árusítás is megoldható. Terasza kb. 30 nm-es. A helyiség esztétikai felújítása szükséges. Bérleti díj: 1 M Ft+áfa/hó.

  Kifejezetten forgalmas rész, szálloda, irodaházak, metró közelében!

 • 2015Okt

  Mamma Mia!!! ;) Ebből Bajusz bár lett! :D

  2015. október 3.

  Bérleti joga átadó egy jelenleg is működő Pizzéria bérleti joga!
  Meleg-konyhás engedéllyel rendelkezik az ingatlan.

  A bérleti jog összege a teljes berendezést, gépesítést tartalmazza!
  Az üzletben galéria került kialakításra.

  Klímával felszerelt.

  Bérleti díj: 250.000Ft.+rezsi
  Bérleti jog: 5.800.000Ft

 • 2015Jún

  DOHÁNY utcában a Gold House Ingatlan iroda által eladásra került!!!

  2015. június 8.

  A VII. kerület egyik legfrekventáltabb utcájában, étterem és szálloda szomszédságában tulajdonjoga eladó egy 357 nm-es + 100nm gyönyörűen felújított galériás ingatlannak. Az ingatlan földszinti, utcai bejáratos, nagy üvegportálos, kereskedelmi, szolgáltatói tevékenységre, de akár vendéglátásra, cukrászdának, kávézónak is egyaránt alkalmas.

 • 2014Dec

  Gasztronómiai és szórakoztató komplexum került átadásra, mely jelenleg Ithosii japán sushi-zóként működik!

  2014. december 15.

  Gasztronómiai és szórakoztató komplexum átadó az elegáns, és egyben klasszikus Párizsi hangulatú Eiffel téren.
  Egyetlen helyszín, mely egyszerre nyújt zenei- és kimagasló gasztronómiai élményt.

  A komplexum három fő helyiségből áll, ami az egész profilt is alkotja:
  1. Étterem: 480nm
  2. Bár: 440nm
  +1. Terasz: 300nm
  +konyhai előkészítő, raktár, iroda, külön női-férfi mellékhelyiségek.

  A Club és a Bár rendkívül megfelelő bulik lebonyolítására.
  Valamint az étteremmel együtt kiválóan alkalmas a 20-30 fős céges rendezvények lebonyolításától a közel 1000 fős partik, konferenciák, termékbemutatók megszervezéséig.
  A nyári időszakban a terasz is külön hasznosítható, ami akár plusz 300 fő befogadására alkalmas.

  A vendéglátó egység minden része a legmodernebb technikai eszközökkel került kialakításra, mind a világítás, mind a belső terek kialakítására vonatkozólag.

  A komplexum egyben, vagy részben is eladó, teljes berendezéssel együtt.

  Nyitvatartási időkorlát nincs!!!

  Bérleti díj: 9euró+3.5euró üzemeltetési költség.
  Bérleti jog: 21 éves határozott szerződés: 160.000.000Ft.