I. kerület, Ponty utca, Budapest I. ker., Váralja

54 900 000HUF
vagy
140 748EUR
eladó lakás 25 m² 1+3 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13532

Ez az ingatlan a kényelmes és praktikus városi élet egyik példája, amely egy igazi kincset rejt az I. kerületi Váralja szívében, a Ponty utcai lépcsősor közepén. Ez a teljesen felújított, földszinti stúdió lakás ideális lehet saját otthonnak vagy tökéltes befektetési célokra is mivel a társasház engedélyezi az Airbnb-t.

Központi elhelyezkedése révén könnyen hozzáférhető minden fontos szolgáltatás, üzletek, éttermek, kávézók és gyógyszertárak csak néhány lépésre találhatóak. A Batthyány tér, a rakpart, a Clark Ádám tér és a Budai vár is könnyen elérhető pár perces sétával.

A lakás modernizációja során olyan kényelmi szolgáltatásokat kapott, mint az alumínium borításos VEKA profilos műanyag nyílászárók, 3 rétegű üveggel, szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel. Az infra fűtés és a Daikin hűtő/fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, amelyet H tarifáról lehet üzemeltetni.

A beépített szekrény és az egyedi gépiesített konyha magas minőségű EGGER bútorlapokból készült. Az energiahatékony LED fényforrásokkal ellátott lámpák és rejtett világítások hangulatos fényt biztosítanak.

A közös költség 14.000 Ft/hó, melyben benne van a korlátlan vízfogyasztás.

A fotók a jelenlegi, felújított állapotot tükrözik, és a lakás per-, teher- és igénymentes. Ez egy valódi ritkaság, amely kényelmet, stílust és városi életérzést kínál.

Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 4
Lift
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: gáz (konvektor)
Kilátás: panorámás

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok