II. Kapás utca, Budapest II. ker., Országút

129 000 000HUF
vagy
327 911EUR
eladó lakás 82 m² 4 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13530

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a kivételes lehetőséget, amely egyenesen a Kapás utca és a Margit körút sarkán található. Ez a legfelső, 5. emeleti, 81 m2-es ingatlan jelenleg felújítás alatt áll, így lehetőség van arra, hogy saját igényei szerint alakítsa.

A felújítás során nemcsak az esztétikai, hanem a műszaki szempontok is szem előtt vannak, hogy biztosítsuk az Ön számára a kényelmet és a biztonságot. A társasházban végzett munkákhoz igazodva, az elektromos hálózatot és a tetőt is felújítjuk.

A környék minden szükséges szolgáltatással rendelkezik, ahol könnyedén megtalálhatja az üzleteket, éttermeket, kávézókat és gyógyszertárakat. Emellett a tömegközlekedés segítségével könnyen eljuthat a Mechwart ligetbe vagy a Szél Kálmán térre.

Az ingatlanban VEKA profilos műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, három rétegű üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel, hogy maximalizáljuk az Ön kényelmét és biztonságát. A kondenzációs gázkazán és a hűtő/fűtő klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, míg az energiatakarékos LED lámpák és rejtett világítások pedig a fenntarthatóságot szolgálják.

A burkolatok még szabadon választhatók, hogy teljes mértékben az Ön stílusához igazítsuk az otthont. Emellett a társasházban engedélyezett az Airbnb, így számos lehetőséget kínál befektetési célokra vagy rövid távú bérbeadásra.

Ez az ingatlan per-, teher- és igénymentes, így Ön azonnal élvezheti az új otthon vagy befektetés előnyeit.

Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant személyesen, kérem, vegye fel vele a kapcsolatot

Emeletek: 5. emelet
Épület emeleteinek száma: 5
Lift
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: gáz (konvektor)
Kilátás: panorámás

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok