II.Ker Fillér utca, Budapest II. ker., Országút

89 900 000HUF
vagy
228 236EUR
eladó lakás 67 m² 2+1 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13234

Az alábbiakban szeretném bemutatni Önnek ezt a kellemes és barátságos otthont, amely kiváló lehetőséget kínál egy kényelmes és harmonikus életvitelhez. Ez a lakás egy csendes és rendezett környéken helyezkedik el, amely egyaránt megfelelhet a nyugalomra és a városi kényelemre vágyóknak. Engedje meg, hogy elkalauzoljam Önt ezen a lakáson keresztül, hogy megismerhesse annak legfontosabb jellemzőit.

Az ingatlan egy meghitt épület negyedik emeletén található, és egy lift segítségével könnyedén elérhető. A lakás méretei gondos tervezés eredményeként optimálisak, és minden helyiség a lehető legjobban ki van használva. A tégla építésű ház 1968-ban került felépítésre, ami hosszú távú stabilitást és megbízhatóságot jelent.

Az ingatlan részben felújított állapotban van, így frissített és modern megjelenésű. A konyha kb. 3x3 méteres területen terül el, és elegendő helyet kínál a kulináris élmények megvalósításához. A fürdőszoba és a különálló WC minőségi anyagokkal és gondos tervezéssel rendelkezik, így mindig friss és tiszta környezetet biztosítanak.

A lakás összesen 2,5 félszobával rendelkezik, amelyek sokféle célnak megfelelnek: hálószobaként, dolgozószobaként vagy akár vendégszobaként is használhatók. Az egyik félszobából pedig egy kellemes erkélyre léphetünk ki, ahol pihenhetünk a friss levegőn. Ezen kívül az ingatlanban található két saját tulajdonú beépített folyosó rész is, amelyek további tárolóhelyet kínálnak.

Az ingatlan rendkívül alacsony rezsivel rendelkezik, hiszen a gáz, víz és villanyellátás már ki van alakítva. Emellett a lakás elhelyezkedése is kiváló: a környék számos szolgáltatással és üzlettel van ellátva, így mindig könnyen hozzáférhet mindennapi szükségleteihez. A Mammut bevásárlóközpont mindössze két utcára található, ami további kényelmet biztosít.

Ez a lakás egy igazi otthon, ahol a funkcionalitás és a kényelem találkozik. Ideális választás lehet azok számára, akik egy meghitt és kiegyensúlyozott életvitelre vágynak egy kellemes környezetben. Ha szeretné személyesen is megtekinteni ezt a remek lehetőséget, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy egy időpontot egyeztethessünk!

Emeletek: 4. emelet
Épület emeleteinek száma: 4
Fűtés: házközponti fűtés

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok