II. ker Cseppkő utca, Budapest II. ker., Pálvölgy

890 000 000HUF
vagy
2 262 328EUR
eladó ház 340 m² 5 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13239

Üdvözöljük ebben a páratlan értékekkel teli ingatlanban, mely a buda előkelő környékén található. Ez a kifinomult luxus ingatlan tökéletes harmóniát teremt a modern dizájn és a természet között, olyan jellemzőkkel, melyek garantáltan magával ragadják Önt.

Főbb jellemzők:

Elhelyezkedés: Az ingatlan Buda egyik legexkluzívabb részén található, biztosítva a nyugodt és csendes környezetet. A környék kiemelkedően biztonságos és impozáns, amely méltó a város egyik legjobb részéhez.

Ingatlan mérete: A közel 1000 négyzetméteres telek bőséges helyet kínál a család számára. A 4 hálószoba és nappali elegánsan megtervezett terei kényelmet és funkcionalitást sugároznak, míg a napfényes terek a természetes fényt engedik be a helyiségekbe.

Kert és medence: Az ingatlanhoz tartozik egy lenyűgözően karbantartott kert gyümölcsfákkal, melyek pompás virágzással és termésekkel díszítik a teret. Az idilli környezetben megtalálható egy fűtött medence, ahol kellemes pihenésre és kikapcsolódásra van lehetőség.

Panoráma: Az emeleti teraszról elénk táruló városi panoráma egyszerűen lenyűgöző. Egy kávézás vagy esti összejövetel itt igazi különlegességgé válik, ahonnan a város fényei egészen elkápráztatják Önt.

Passzív ház: Az ingatlan passzív ház kialakításával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy rendkívül hatékonyan használja a hőenergiát, minimális hőveszteséggel. Ez nem csak környezetbarát, hanem hosszú távon alacsony fűtési és hűtési költségeket is eredményez.

Alacsony fenntartási költségek: A passzív ház technológiája és a gondosan tervezett energiahatékony rendszerek révén az ingatlan alacsony fenntartási költségekkel üzemeltethető, hozzájárulva a fenntarthatósághoz és a hosszú távú gazdaságossághoz.

Exkluzív környezet: Az ingatlan egy exkluzív és csendes környezetben található, ahol a privát és elegáns életstílus tökéletesen összhangban van a városi kényelemmel és lehetőségekkel.

Ez az ingatlan igazi gyöngyszem, amely ötvözi a luxust és a funkcionalitást, a természetes szépséget és a modern életstílust. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthonra leljen ebben a páratlan ingatlanban, melynek minden aspektusa a minőséget és a kényelmet szolgálja. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtekinthesse ezt a rendkívüli ingatlant személyesen!

Telek mérete: 990 m²
Terasz: 10 m²
Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 1
Pince
Kilátás: panorámás
Parkolás: benne van az árban
Medence

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok