Margit körút, Budapest II. ker., Rózsadomb

750 000HUF/hó
vagy
2 034EUR/hó
kiemelt kiadó lakás 85 m²

Referens

Molnár Edit

Molnár Edit
Ingatlan referens

+36 20 922 1106

Részletek Hirdetés azonosítója: 12915, Hirdetés régi kódja: 0300

Kiadó Bauhaus designerlakás a belvárosban

Keressük méltó bérlőjét a Budapest, 2. kerületi Margit körúton, a Rózsadomb alján, egy belső kertre néző, erkélyes, hatalmas nappalival rendelkező, összesen 4 szobás, világos, csendes, jó beosztású, luxus komforttal és rengeteg extrával rendelkező álomlakásnak. Az ingatlan a tulajdoni lapon 81 nm, a valóságban 85 nm, az erkély felével együtt 87 nm.

A hirdetésben látható fotók sajnos nem adják át azt a varázslatos miliőt, amit a lakásba belépve megtapasztalhat….Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életérzés. Jöjjön, nézze meg, nem fog csalódni. Kérem, ne legyen előítélete, hogy ha Margit körút, akkor itt nem lehet csend és nyugalom, mert ha tovább olvassa a hirdetésem, illetve megtekinti az ingatlant, rá fog jönni, hogy tévedett.

Helyiségek:
Az ingatlan helyiségeinek bemutatását talán kezdjük a nagy erkéllyel (5,8 nm), amelyről a házak belső udvarában megbújó hangulatos kertre nézhet, és ahova kilépve elfeledkezhet arról, hogy valójában a belvárosban lakik. Az erkély a nappaliból nyílik, ebből adódóan nem csak a nappali, hanem a teljes lakás belső kert felé eső elhelyezkedését érezheti. A nappali hatalmas, hiszen egyben van a konyhával, plusz az étkező is ebben az egy légtérben kapott helyet. Ezért kitűnő helyszínt adhat nagyobb társasági eseményeknek, családi összejöveteleknek, és itt igazán megvillanthatja konyhaművészeti virtuozitását is. A nappalin kívül még 2 hálószoba, és egy félszoba alkotja az aktív életteret, amelyek mind különnyílnak. A félszoba alkalmas dolgozószobának, vagy könyvmolyok számára, egy olyan búvóhelyre, ahova félrevonulhat. Mindkét hálószoba mellett fürdőszoba található, tehát az ingatlan luxus komfortos. A nagyobb hálószoba mellett gardrób biztosít helyet ruhái számára. Ezen kívül természetesen van előszoba, és extraként egy mosókonyha is, amely a méretéből adódóan tárolásra is alkalmas lehet. Pince tartozik a lakáshoz.

Bérleti díj és feltételek:
Bérleti díj: 750.000.- Ft./hó, vagy 2000 Euro/hó, plusz rezsi. A bérleti feltételek standard-ek: Minimum bérleti idő 12 hónap. Szerződni 2 havi díjnak megfelelő kaucióval, közjegyzői kiköltözési nyilatkozat aláírása mellett, plusz a havi bérleti díjjal lehet. Állattartás és dohányzás a lakásban nem megengedett. Azonnal költözhető.

Állapot:
Az ingatlan teljesen és mindenre kiterjedően, frissen felújított (2022. december elején készült el.). A felújítás során a falakat két réteg gipszkartonnal fedték le, amelyek közé szigetelőként tőzeggyapot került, és a nyílászárókat 3 rétegű, energiatakarékos műanyagra cserélték. A konyha teljesen gépesített, beépített Bosch, illetve AEG gépekkel rendelkezik. A mosásra külön helyiség áll a rendelkezésre, különálló mosó-, és szárítógéppel. A lakás klimatizált, a szobákba hűtő-fűtő klíma került. A fürdőszobában infrapanel biztosít további alternatív fűtési megoldást. Higgye el, ebben a lakásban különleges esztétikai élményben lesz része, hiszen az ingatlan teljes területét egyedi design jellemzi, amelyet egy szakembernek köszönhetünk. A hirdetésben látható fényképek sajnos nem adják át az a varázslatos miliőt, amit a lakásba belépve megtapasztalhat….Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életérzés.

A ház Bauhaus stílusban épült, és Budapest csodálatos építészeti remekműve. A ház építése idején, 1936-ban, igazi luxus lakóépületnek számított. A lépcsőházban márvánnyal burkolták a falakat, ahogy eredetileg márvánnyal volt burkolva a földszinten minden: az épület előtti betonoszlopok, az üzletek kirakata, a homlokzat földszinti részét a körút felől eredetileg zöld márvánnyal burkolták, és hatalmas előtető zárta le, márványüveg betétetekkel. Lift van.
A társasház tetőtéri szintjéről páratlan kilátás nyílik Budapestre, amelyet a ház jogszerű lakói bármikor élvezhetnek.

Rezsi:
A fűtés házközponti, amelynek díja a közös költségben benne van (35.000.-Ft/hó). A közös költség az egy személyre vonatkozó vízfogyasztást is tartalmazza. A további személyek számára a vízfogyasztás plusz 2500.-Ft./hó. A teljes rezsiköltség havonta kb. 50.000.-Ft. körül alakulhat, fogyasztástól függően.

Parkolás:
Parkolás a környéken közterületen, az Önkormányzatnál tett bejelentést követően 2000-3000.-Ft/év (változott az összege). További parkolási alternatívát nyújthat a közelben található Millenáris, a Széllkapu, és a Mammut parkoló és mélygarázs.

Ajánlás:
Magas igényekkel rendelkezőknek, aktív társasági életet élőknek, akiknek presztízskérdés az ingatlanuk állapota, vagy csak egyszerűen szeretnek jól élni, és ezt meg is tehetik.

Közlekedés:
Fontos leszögezni, hogy egy belvárosi lakásról van szó, ahonnan a tömegközlekedés a város minden sugara irányába pazar. Elég csak a háztól 2 percre található Mechwart liget megállóra gondolni, ahonnan a 4-es, 6-os, 17-es villamossal is utazhat…Tényleg van értelme erről több szót ejteni?

Infrastruktúra:
Röviden: az ingatlanból elindulva 10 perc sétával bármit, és tényleg szinte bármit megvehet, befizethet, átvehet, leadhat, megnézhet, körbesétálhat. Azt lenne nehéz összeírni, amivel kapcsolatban ez nem így van.

Várom megtisztelő hívását.

Erkély: 5.8 m²
Emeletek: 2. emelet
Épület emeleteinek száma: 7
Pince
Lift
Komfort szint: luxus
Fűtés: házközponti fűtés
Kilátás: kertre néző
Parkolás: utcán
Szobák burkolata: laminált parketta
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok