II. kerület, Ürömi utca, Budapest II. ker., Újlak

550 000HUF/hó
vagy
1 395EUR/hó
kiadó lakás 87 m² 4 szobás

Referens

Molnár Edit

Molnár Edit
Ingatlan referens

+36 20 922 1106

Részletek Hirdetés azonosítója: 13402, Hirdetés régi kódja: 0302

Keressük méltó bérlőjét Budapest, 2. és a 3. kerületének határán lévő, a Zsigmond tértől 2 percre található, 1. emeleti, belső kertre néző, a tulajdoni lap szerint 87 nm-es, hatalmas erkéllyel és amerikai konyhás nappalival rendelkező, összesen 4 szobás, világos, csendes, jó beosztású, luxus komforttal és rengeteg extrával rendelkező álomlakásnak. Az ingatlan egy belsőépítészeti remekmű, hiszen az eredeti kialakítás merőben újra lett gondolva a legutolsó felújítás során. Romantikus környék, kandeláberes utca, nemrég vakolt, gyönyörű Bauhaus ház. Az ingatlan frissen cserélt tulajdonost, aki az iroda által ismert, megbízható, régi ügyfelünk.

A hirdetésben látható fotók sajnos nem adják át azt a varázslatos miliőt, amit a lakásba belépve megtapasztalhat….Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életérzés. Jöjjön, nézze meg, nem fog csalódni.

Helyiségek:
Az ingatlan helyiségeinek bemutatását talán kezdjük a nagy erkéllyel (10 nm körüli), amelyről a házak belső udvarában megbújó hangulatos kertre nézhet, és ahova kilépve elfeledkezhet a világról. Az erkély a nappaliból és a hálóból is nyílik, ebből adódóan nem csak a nappali, hanem a teljes lakás belső kert felé eső elhelyezkedését érezheti. A nappali hatalmas, hiszen egyben van a konyhával, plusz az étkező is ebben a légtérben helyezhető el. Ezért ez az ingatlan kitűnő helyszínt adhat nagyobb társasági eseményeknek, családi összejöveteleknek, és itt igazán megvillanthatja konyhaművészeti virtuozitását is. A nappali folytatása a hálószoba, amelyet egy függönnyel ellátott, teljes szélességű, fémszerkezetű üvegajtó választ el egymástól. Az ingatlanban még egy gyerekszoba, és egy dolgozószoba alkotja az aktív életteret, amelyek már mind különnyílnak. Mindkét hálószoba mellett fürdőszoba található, tehát az ingatlan luxus komfortos. A nagyobb hálószoba mellett gardrób biztosít helyet ruhái számára. Ezen kívül természetesen van előszoba, közlekedő, és extraként egy kamra is, amelyben még italtartó polc is található. Pince tartozik a lakáshoz.

Bérleti díj és feltételek:
Bérleti díj: 550.000.- Ft./hó, plusz rezsi. Bérleti feltételek: Minimum bérleti idő 12 hónap. Szerződni 3 havi díjnak megfelelő kaucióval, közjegyzői kiköltözési nyilatkozat aláírása mellett, plusz a havi bérleti díjjal lehet. Állattartás és dohányzás a lakásban nem megengedett. Azonnal költözhető. Hosszabb távú bérlés esetén, igény szerint, bizonyos módosítások megbeszélés tárgyai lehetnek. A tulajdonos nyitott arra is, hogy hosszú távú bérleti szerződés esetén további bútorokat vásároljon az ingatlanba.

Állapot:
Az ingatlan felújítása és kialakítása kb. 6 évvel készült el. A felújítás során a nyílászárókat 3 rétegű, energiatakarékos műanyagra cserélték, ahogy a bejárati biztonsági ajtót is. A konyha teljesen gépesített (AEG). A mosásra kialakított hely a gardrób végén áll a rendelkezésre, ahol lehetőség van különálló mosó-, és szárítógépet elhelyezni. A lakás klimatizált, a nappaliba hűtő-fűtő klíma került, a fürdőszobákban pedig törülközőszárítók találhatók. A 6 évvel ezelőtti felújítás során új fűtőtestek kerültek az ingatlanba. A nappaliban bioetanol kandalló teszi teljessé a hűvös napok hangulatát. A két fürdőszobából az egyik káddal, a másik zuhanyozókabinnal rendelkezik. A lakás az egyedileg tervezett beépített bútoroknak, a gépesített konyhának, a franciaágynak, illetve az új kanapénak, konyhapult székeknek köszönhetően 80%-ban bútorozott. A képeken látszik, hogy a nappaliba várjuk a kerek étkezőasztal érkezését. Ezen kívül új lámpaburák is vannak már, a felszerelésük folyamatban. Az ingatlan tavaly tisztasági festésen esett át. A ház Bauhaus stílusban épült, a vakolása az elmúlt évben történt, amely során szigetelést kapott. Emellett az ingatlanban gipszkarton álmennyezet biztosítja a hőszigetelést. Lift nincs, de a lakás az első emeleten található.

Rezsi:
A fűtés házközponti. A közös költség díja 24.360.-Ft. A teljes rezsiköltség havonta egy személy számára kb. 43.000.-Ft. körül alakulhat, fogyasztástól függően.

Parkolás:
Parkolás a környéken közterületen, az Önkormányzatnál tett bejelentést követően 2000-3000.-Ft/év (változott az összege). Hely mindig van a ház környékén. További parkolási megoldást nyújthat a társasház belső udvarán található garázssor, illetve belső parkoló, amely igénybevételéhez az új tulajdonos már várólistára került.

Ajánlás:
Magas igényekkel rendelkezőknek, aktív társasági életet élőknek, egy, vagy két gyermekes családoknak, akiknek presztízskérdés az ingatlanuk állapota, vagy csak egyszerűen szeretnek jól élni, és ezt meg is tehetik.

Közlekedés:
Az ingatlanból elindulva 2-8 perc sétával elérhető a 19-es, 41-es, 17-es villamos, és a 9-es autóbusz, amelyek segítségével eljuthat Budapest bármely pontjára.

Infrastruktúra:
Miután ez a környék Óbuda frekventált részének számít, ezért sétatávolságban számtalan étterem, kávézó, cukrászda, iskola, irodaház, kutyafuttató, szórakozóhely, sportközpont, egészségügyi intézmény, bankfiók, üzlet, stb. található.

Kérem, tekintse meg az ingatlant személyesen. Higgye el, szerelem lesz első látásra.

Várom megtisztelő hívását.

Erkély: 10 m²
Emeletek: 1. emelet
Épület emeleteinek száma: 5
Pince
Komfort szint: luxus
Fűtés: házközponti fűtés
Kilátás: kertre néző
Parkolás: utcán
Szobák burkolata: laminált parketta
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok