Aranyhegy, Budapest III. ker., Aranyhegy

225 000HUF/hó
vagy
566EUR/hó
kiadó ház 25 m²

Referens

dr. Varga Rebeka

dr. Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 13233

**Kedves Érdeklődők! Gyönyörű tiny house-ok Kiadók a 3. kerületben!**

**Környezetbarát életmód és természetes szépségek várnak Önre!**

Ha szeretne kiszakadni a városi nyüzsgésből és élvezni a természet harmóniáját, akkor itt a lehetőség!
Bérbeadó két mesés apróház, melyek a 3. kerület Aranyhegy és Ürömhegy határán találhatók. Egyik ház kék, a másik svédvörös - válassza, ami leginkább Önhöz illik!

Mindkét apróház 25 négyzetméteres, és egy varázslatos, romantikus kertben helyezkedik el, ahol virágok, fák és méhlegelők teremtenek egy valódi természeti oázist.

Ha fontos az Ön számára az ökológiai és fenntartható életmód, akkor itt a helye!
Esővíz tárolása, kerti öntözés kútból, biohulladék komposztálás és gazdag biodiverzitás. Friss gyümölcs- és zöldségtermesztésre is lehetőség van. A nyugodt természeti környezet kertészkedéshez, grillezéshez, sportoláshoz és sok más tevékenységhez biztosít teret.

Az ingatlanokban természetes életmódra tervezett berendezések várják: mosogatógép, kis hűtő, mini fagyasztó, sütő, elszívó, főzőlap, klíma és fűtés - minden, amire szükséged lehet. A hálószoba rekeszénél található csillagnéző ablak pedig garantáltan elvarázsolja majd.

A környék könnyen megközelíthető, legyen szó személygépkocsiról, e-robogóról, kerékpárról vagy a helyi tömegközlekedési busszal történő utazásról. A vonatmegálló mindössze 10-15 perc sétára található, így könnyedén eljuthat a városba.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Béreljen egy környezetbarát, természetközeli kis házat most, és töltse fel a belső akkumulátorait a pihenés és a harmónia szigetén!**

Bérleti díj: 575 EUR+ÁFA / hó/ház

Ne maradjon le róla, legyen részese ennek a különleges életmódnak és lakóhelynek!

Terasz: 0 m²
Emeletek: földszint
Fűtés: elektromos

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok