Bécsi út, Budapest III. ker.

1 490 000HUF/hó
vagy
3 772EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 320 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 569

Kiadásra kínálunk a Bécsi úton egy 320nm-es nagy üvegportálos, bemutatóteremnek, üzlethelyiségnek kiválóan alkalmas helyiséget.
Az ingatlan egy irodaház/kereskedő ház földszintjén található, Bécsi úti főbejáratát bentről közvetlenül a bejárat mellett lehet megközelíteni, amely a következőkből áll: 288 m2 -es bemutatóterem (belmagasság 2,7 m), egy külön hozzá tartozó 33 m2 -es hatalmas belmagasságú, Bécsi útra néző üvegfallal ellátott kirakat és egy 6 m2 -es önálló teakonyha. Valamint lehetőség van raktárhelyiséget is hozzá bérelni a belső udvari rámpás raktársoron, ami mintegy 37 m2 alapterületű galériás (összességében kb. 6 m belmagasságú).
Ennek külön bérleti díja 7 EUR+ÁFA/m2/hó, üzemeltetési díj: 1,5 EUR+ÁFA/m2/hó.

Reklámmegjelenés lehetőség (belső világítással is) adott a nagy forgalmú Bécsi útra néző homlokzati részen!
Kiváló lokációjú hiszen Észak-Buda egyik legfőbb közlekedési útvonalán helyezkedik el, mindkét irányból közlekedési lámpával szabályozott, külön lehajtósávval rendelkezik, illetve tömegközlekedéssel is sokoldalúan és könnyen megközelíthetőek vagyunk és nálunk a parkolás sem jelent problémát.

320,28 m2 helyiségcsoport, jó beosztással (alaprajz: 014, 013 jelölésű helyiségek), Bérleti díj: 12,5 EUR+ÁFA/m2/hó, (+3 havi kaució szükséges)
Üzemeltetési díj: 4,5 EUR+ÁFA/m2/hó
Az üzemeltetési költség tartalmazza a parkolást (2 gépjármű erejéig), a közös területek takarítását, szociális helyek, konyha- és WC-strangok használatát, általános építménybiztosítást, központi fűtési-hűtési költségeket, 24 órás recepciós portaszolgálatot és az építményadót. NEM TARTALMAZZA az egyéni villany, víz- telefon- és internethasználat díját, a bérelt területek takarítását, valamint a bérlő dolgainak biztosítását.

Lift
Parkolás: saját parkoló

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok