III. kerület, Nagyszombat utca, Budapest III. ker., Óbuda

64 000 000HUF
vagy
162 165EUR
eladó üzlethelyiség 166 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13354

Eladó egy fantasztikus lehetőség Óbudán, az Amfiteátrum közelségében, egy kiemelkedően forgalmas és könnyen megközelíthető területen. Ez a 166 négyzetméteres, többcélúan felhasználható félszuterén üzlethelyiség számos lehetőséget rejt magában, és ideális választás lehet üzlet, raktár, iroda vagy akár vendéglátóipari egység számára.

Az ingatlan összközműves, és ipari árammal is ellátott, biztosítva a különféle vállalkozások számára szükséges infrastruktúrát. Az ingatlan a Pacsirtamező utcára nyílik, így könnyen látható és megközelíthető a potenciális vásárlók vagy ügyfelek számára. Az elhelyezkedése a környék kiemelt forgalommal rendelkező területein található, így kitűnő választás lehet azok számára, akik maximálni szeretnék az üzletük láthatóságát és megközelíthetőségét.

Az ingatlan belső tere lehetővé teszi a tulajdonosnak, hogy saját elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki az üzletet vagy a vállalkozást. Ha szüksége van segítségre a belsőépítészeti tervezésben, akkor is segítséget nyújtunk, hogy az ingatlant az Ön igényeinek megfelelően alakíthassa ki.

Az eladó ingatlanon két elképzelés is megtalálható a képek között, amelyek inspirációt nyújthatnak a vevő számára. Ez az ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál azok számára, akik egy multifunkcionális, jól elhelyezkedő üzlethelyiséget keresnek Óbudán. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és lépjen velem kapcsolatba még ma, hogy megtudjon többet az ingatlanról és annak potenciáljáról!

Emeletek: szuterén
Komfort szint: összkomfortos

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok