Szépvölgyi útnál, Budapest III. ker.

850 000HUF/hó
vagy
2 152EUR/hó
kiadó irodaház 208 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 8296

Az ingatlan a II. és III. kerületét elválasztó Szépvölgyi úton, illetve az abból nyíló Montevideó utcában található, az úgynevezett Szépvölgyi Irodaparkban.

Az ingatlan szűkebb és tágabb környezetében az 1990-es évek közepe óta számos korszerű irodaház épült, melynek eredményeként az irodakínálat – mind mennyiségét, mind választékát tekintve – bő.

A kerületrész több mint két évtizedig tartó újjáépítése során lebontották a régi, komfort nélküli, többnyire földszintes lakóházakat, illetve ipari létesítményeket, s helyükön új városrészközpont született: az új épületek műszaki színvonalukkal, vegyes – lakó, irodai, kiskereskedelmi és vendéglátó-ipari – funkciójukkal a kor igényeihez igazodnak, ugyanakkor külső megjelenésükben a régi Óbuda hangulatát idézik.

A környék megközelíthetősége mind tömegközlekedési eszközökkel, mind személygépkocsival jó. A Szépvölgyi Irodapark előtt van megállója a Kolosy térről induló 65-ös, 165-ös és a teret érintő 29-es hegyi autóbusz járatoknak. A Kolosy téren, pár perces sétával elérhető a 206-os, a 160-as, a 260-as, a 86-os autóbusz és a 17, 19, 41-es villamos (Fonódó), továbbá az Árpád fejedelem útján a szentendrei HÉV.

Parkolni főleg az épületek alatt kialakított teremgarázsokban lehetséges a környéken, ezek főleg privát, bérlői parkoló helyek. Továbbá parkolókat biztosít a Szépvölgyi út mentén kialakított szabadtéri, fizetős parkoló, másrészt a Montevideó utca mentén kialakított, főleg privát parkoló helyek.

Ezen kívül az épületben kiadó még 4 iroda.
1. emelet, 3. emelet és 4. emelet: 1424 m2, 12.9 EUR/m2
2. emelet: 380 m2, 12.9 EUR/m2

Az épületben: 24 órás portaszolgálat, kártyás beléptetés, étterem és kávézó, kerékpártároló.

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok