III. kerület, Szépvölgyi út, Budapest III. ker., Újlak

1 900 000HUF/hó
vagy
4 836EUR/hó
kiadó vendéglátó egység 130 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13386

Üdvözöljük a Szépvölgyi úton található exkluzív üzlethelyiségben, melynek kiváló elhelyezkedése a Daubner cukrászda szomszédságában, a Montevideo Office Park közelében, mely a III.ker egyik elit iroda komplexuma, így egyedülálló lehetőséget kínál, az Ön számára.
Ez a 136 négyzetméteres üzlethelyiség és az 50 négyzetméteres terasszal együtt kiadó vagy bérleti jog eladó, és ideális lehetőséget teremt a csemege, pékség és bisztró üzletágak számára.

Az ingatlan 2023-ban részesült egy alapos felújításban, mely magában foglalta a teljes villamos és vízhálózat korszerűsítését, valamint a hűtés és fűtés rendszerek frissítését.
Ezen felül, a vendéglátóhely a legmodernebb konyhatechnika eszközökkel lett felszerelve, megteremte egy magas színvonalú szolgáltatás kialakítását a helyszínen és sokoldalú felhasználást, beleértve a csemege, pékség, reggeliző és ebédeltetés funkciókat is.

A jelenlegi üzemeltető, elsősorban hosszútávú bérleti szerződésben gondolkodik, melynek hossza minimum 5 év, biztosítva ezzel hosszú távú stabilitást és kiszámíthatóságot. Ebben az esteben a bérlet díj 1.900.000, -HUF+Áfa. Ettől függetlenül az ingatlan akár gépekkel, akár gépek nélkül is bérelhető, mely egyéni megállapodás kérdése.

Az üzlet és a terasz bérlési díja 26€/négyzetméter + ÁFA, továbbá 3,5€ + ÁFA üzemeltetési költség és rezsi.
Az üzlethelyiség előnyeit tovább fokozza az központi elhelyezkedésé, a környék irodaházai szinte magába ölelik az ingatlant, megteremtve ezzel egy gyümölcsöző vállalkozás kialakítását. A 25 fő leültetésére alkalmas terasz pedig lehetővé teszi, hogy vendégei élvezhessék a környék hangulatát szabad levegőn.

Ha Ön olyan vállalkozót keres, aki értékeli az egyedi lehetőségeket és a kiváló helyszínt, akkor ez az ingatlan Önnek szól. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, és lépjen kapcsolatba velünk a további részletekért és a helyszíni megtekintésért. Ez a kiemelkedő üzlethelyiség lehet az Ön vállalkozásának következő sikerlépése!

Meleg-konyhás
Emeletek: földszint
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok