IX. kerület, Dandár utca, Budapest IX. ker., Ferencváros

124 900 000HUF
vagy
317 876EUR
eladó lakás 84 m² 3 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13321

Ezt a páratlan lehetőséget kínáló budapesti penthouse ingatlant rövid távú (AirBnB) és hosszú távú kiadásra egyaránt ideálisnak találhatja, de nagycsaládosoknak is kiváló választás lehet a tágas, bruttó 101 m2 alapterületű lakás és 12 m2 terasz miatt.

Ez a tetőtéri lakás belső két szinten terül el, és lenyűgöző városi panorámával büszkélkedik. Frissen festett, ízlésesen kialakított terekkel rendelkezik, beleértve egy nagyméretű amerikai konyhás nappalit és étkezőt, 2 tágas hálószobát, 2 fürdőszobát, valamint 3 WC-t. Emellett a lakásban található egy galéria és egy gyönyörű tetőterasz, valamint egy teremgarázs is.

Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, mindössze 5 perces sétára a 2-es, 4-6-os villamosok és a metró. Az elhelyezkedés szempontjából sem lehetne jobb: közel van a Boráros tér, a Mester utca, a Dandár Park és a Dandár Gyógyfürdő, valamint a Lechner Ödön fasori irodaházakhoz, ahol olyan vállalatok találhatók, mint a Morgan Stanley, a K&H és a Duna Medical. A környék SPAR-ja, a Semmelweis Egyetem és a Tompa utca és Rádai utcai élet is könnyen elérhető, mégis csendes mellékutcában található, a város zajától távol, köszönhetően a lakás legfelső emeleti elhelyezkedésének.

A belső két szintes elrendezés különleges hangulatot teremt. Az alsó szinten található egy kb. 40 m2-es amerikai konyhás nappali és étkező, vendég WC és előszoba. Ezen a szinten helyezkedik el a 12 m2-es tetőterasz is, amely tökéletes napozásra és a Dandár Parkra nyújt csodálatos kilátást.

A felső szinten található egy 15 m2-es világos galéria, ahol egy dolgozószoba lett kialakítva. Innen nyílnak a nagyon napos szobák (déli fekvésűek), valamint a nagy, kádas fürdőszoba. Az emeleten két nagyméretű hálószoba található, amelyek egyenként 18 és 19 m2-esek. Az egyik hálószobában beépített gardróbszekrény található, míg a másik fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt.

Az ingatlan számos extra kényelmi és design elemmel rendelkezik, mint például egy impozáns zöld gneisz terméskőből épített falrendszer a nappaliban, egy fém szerkezetű csigalépcső, egy színes, irányítható LED világítással ellátott konyhapult hátfala, légkondicionálás, prémium bútorok és gépek, hangszigetelt falak, prémium biztonsági bejárati ajtó, riasztó előkészítés és hosszúszálú padlószőnyeg a szülői hálószobában.

Az ingatlanhoz kötelezően megvásárlandó egy teremgarázs is, melynek értéke 8 millió forint. A vételár nem tartalmazza a garázs árát.

Ennek a lakásnak a méretéhez képest alacsony rezsije van, és a hőmérsékletet és fogyasztást a hűtő-fűtő klímák optimalizálják. Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérjük, hívjon telefonon bizalommal! Ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad elszalasztani.

You may find this penthouse property in Budapest, which offers unique opportunities, ideal for both short-term (AirBnB) and long-term rental, but it can also be an excellent choice for large families due to the spacious apartment with a gross floor area of 101 m2 and a 12 m2 terrace.

This penthouse apartment is spread over two internal levels and boasts stunning city views. It has freshly painted, tastefully designed spaces, including a large open-plan living and dining room, 2 spacious bedrooms, 2 bathrooms and 3 toilets. In addition, the apartment has a gallery and a beautiful roof terrace, as well as a garage.

The property has excellent transport options, trams 2, 4-6 and the metro are just a 5-minute walk away. In terms of location, it couldn't be better: it is close to Boráros tér, Mester utca, Dandár Park and Dandár Gyógyfürdő, as well as the Lechner Ödön office buildings in Fasor, where companies such as Morgan Stanley, K&H and Duna Medical are located. The neighborhood's SPAR, Semmelweis University, and life on Tompa utca and Rádai utca are also easily accessible, yet it is located in a quiet side street, away from the noise of the city, thanks to the apartment's location on the top floor.

The interior two-level arrangement creates a special atmosphere. On the lower level there is an approx. 40 m2 American kitchen living room and dining room, guest toilet and hall. The 12 m2 roof terrace is also located on this level, which offers perfect sunbathing and a wonderful view of Dandár Park.

On the upper floor there is a bright gallery of 15 m2, where a study has been created. The very sunny rooms (facing south) and the large bathroom with bathtub open from here. Upstairs there are two large bedrooms, each measuring 18 and 19 m2. One bedroom has a built-in wardrobe, while the other bathroom is equipped with a shower.

The property has many extra comfort and design elements, such as an impressive green gneiss natural stone wall system in the living room, a spiral staircase with a metal structure, a kitchen counter backsplash with colorful, controllable LED lighting, air conditioning, premium furniture and appliances, soundproof walls, premium security entrance door, alarm preparation and long-pile carpet in the master bedroom.

An indoor garage worth HUF 8 million must also be purchased for the property. The purchase price does not include the price of the garage.

This apartment has low utilities for its size, and the temperature and consumption are optimized by the cooling and heating air conditioners. If you are interested in the property, please feel free to call me! This is an opportunity not to be missed.

Erkély: 12 m²
Emeletek: 6. emelet
Épület emeleteinek száma: 6
Lift
Komfort szint: luxus
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Kilátás: panorámás
Parkolás: megvásárolható

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok