IX. kerület, Haller utca, Budapest IX. ker., Ferencváros

45 000 000HUF
vagy
114 527EUR
eladó vendéglátó egység 31 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 12624

A Haller utcában napos, a Haller Gardens mellett, több tevékenységre alkalmas (iroda/üzlet/étterem vagy garzon és üzlet) utcai bejáratú, kétszintes üzlet eladó.

31 nm az alsó és 29 nm felső szint. Az üzlet világos, nagy üveg portálja van átadó ablakkal, mely egy széles járdára nyílik.Szigetelt nyílászáró és inverteres fűtő-hűtő klíma van. Mind a felső és alsó színt ablakos. Az utca szintű portálos üzlettérhez egy teakonyha és mosdó van. Innen lépcsőn megközelíthető egy légterű 31nm.
Áram, vízóra szolgáltatja. Gázvezeték nincs. A közös költség 8750.-. Van saját kéménye és ezáltal melegkonyhás tevékenységre is alkalmas.

50m távolságban található a NAV ügyfélszolgálata és 9. kerületi rendőrkapitányság villamos és buszmegálló. A környéken kisebb üzletek, vendéglő, bemutatóterem van. 200 méterre van a Duna, ahol több multinak (Vodafone, Nestlé, Lexmark) irodái helyezkednek el. A közeli vendéglő előtti tér a déli órákban utcai sorban állással működik. (Bérleti díj 750 EUR/hó +rezsi,)

A sunny, two-story shop with a street entrance suitable for multiple activities (office/shop/restaurant or studio and shop) is for sale on Haller Street, next to Haller Gardens.
The lower level is 31 square meters and the upper level is 29 square meters. The store has a bright, large glass portal with a transfer window that opens onto a wide sidewalk.

There are insulated doors and windows and inverter heating-cooling air conditioning. Both the upper and lower colors are windowed. The street-level gantry shop space has a kitchenette and washroom. From here you can reach a 31 is supplied by electricity and a water meter. There is no gas line. The common cost has its own chimney and is therefore also suitable for hot kitchen activities.

The NAV customer service and the tram and bus stop of the 9th district police station are 50 meters away. There are small shops, a restaurant, and a showroom in the area. The Danube is 200 meters away, where the offices of several companies (Vodafone, Nestlé, Lexmark) are located. The square in front of the nearby restaurant operates with street queues at noon. (Rent 750 EUR/month + utilities,)

Meleg-konyhás
Emeletek: földszint
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok