Banknegyed, Budapest V. ker.

1 500 000Ft/hó
vagy
4 545,45€/hó
kiadó üzlethelyiség 150 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 6623

A banknegyed szívében kifejezetten életképes elhelyezkedés mellett impozáns több fajta vendéglátói tevékenységre alkalmas helyiség hosszú távra bérbeadó!

Az üzlet 150nm-s földszinti, több utcai bejárattal, és nagy utcafronttal rendelkezik. A helyiség patinás, nagy belmagasságú, boltíves kialakítású.

A helyiség központi fűtéssel, fényerő-szabályozós megvilágítással, és beépített hangosítással rendelkezik.
A légtechnika kiépítése megoldott, tető fölé kivezetett, ezért egy nívós vendéglátó egység kialakítására sem egy utolsó lehetőség, jelenleg csak egy kis konyha került kialakításra.

A helyiséghez közös használatban a belső, üvegtetővel fedett kb. 100 nm átriuma, illetve akár kizárólagosan is használható, 7. emeleti kb. 40 nm-es tető(sky)terasz tartozik.

Bérbevétel esetén 3 havi kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. A feltüntetett összeg az Áfa mértékét nem tartalmazza.

Igény esetén ehhez a nagy területű helyiséghez további hasonló nagyságú pinceszinti rész is, esetlegesen a felette lévő szintek nagy területű irodahelyiségei is opcionálisan bérelhetőek.

Amennyiben Ön is egy valóban élhető és életképes környezetben keres vállalkozása számára ingatlant legyen szó akár vendéglátásról, kereskedelmi, vagy szolgáltató tevékenységről, egyaránt ajánlatom lehet a legjobb választás, amelyet egy személyes megtekintés alkalmával Ön is megtapasztalhat!

Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 7
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok