V. kerület, Aranykéz utca, Budapest V. ker., Belváros

389 990 000HUF
vagy
999 821EUR
eladó lakás 109 m² 5 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11878

A belváros szívében az egyik legszebb lépcsőházában, egy nagy erkélyes, három szobás, két WC-s, nagy konyhás, polgári lakás várja lelkes új tulajdonosát.

Kivételes lehetőség! Gyönyörű luxus ingatlan várja új lakóit! Ez a lélegzetelállító otthon 4 szobával és lenyűgöző, hatalmas, 5 méter hosszú erkéllyel büszkélkedik.

Az ingatlan adottságai között megtalálhatóak a következők:

3 elegáns és tágas hálószoba és nagy nappali, a szobák magas színvonalú anyagokból és tervezési elemekkel rendelkeznek, amelyek luxus érzetet nyújtanak a lakás minden pontján.
Egy elképesztően hatalmas, 5 méter hosszú erkély, amely kiváló lehetőséget biztosít a friss levegőn való időtöltésre, pihenésre és akár egy kis kertészeti tevékenységre is.
A lakásban minden szükséges modern kényelmi elem megtalálható, hogy a lakók otthonosan érezhessék magukat.
Ez a luxus ingatlan egy keresett környéken található, közel az összes fontos szolgáltatáshoz és létesítményhez. A gyönyörű kilátás és a szép környezet garantáltan elbűvöli majd az itt lakókat.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse és elcsábítsa ezt a lenyűgöző otthont!

***
In one of the most beautiful staircases in the heart of the city center, a bourgeois apartment with a large balcony, three rooms, two toilets, and a large kitchen awaits its enthusiastic new owner.

Exceptional opportunity! Beautiful luxury property awaits its new residents! This breathtaking home boasts 4 bedrooms and a stunning huge 5 meter long balcony.

The properties of the property include the following:

3 elegant and spacious bedrooms and a large living room, the rooms have high-quality materials and design elements that provide a luxurious feel in every part of the apartment.
An amazingly huge 5 meter long balcony that provides an excellent opportunity to spend time in the fresh air, relax and even do a little gardening.
The apartment has all the necessary modern conveniences to make the residents feel at home.
This luxury property is located in a sought after area close to all important services and facilities. The beautiful view and the beautiful surroundings are guaranteed to charm the residents here.

Don't miss this fantastic opportunity! Contact us today to view and be seduced by this stunning home!

Erkély: 10 m²
Terasz: 0 m²
Emeletek: 4. emelet
Épület emeleteinek száma: 2
Lift
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: házközponti fűtés
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok