V. kerület, Falk Miksa utca, Budapest V. ker., Lipótváros

590 000HUF/hó
vagy
1 521EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 28 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13574

Fedezze fel ezt a különleges ingatlant Budapest szívében, a Falk Miksa utcában, amely a régiségek utcájaként ismert és rendkívül frekventált helyszín. A kiadó üzlethelyiségek összesen 173 négyzetméteren helyezkednek el, három külön albetétre osztva: 28, 32 és 113 négyzetméteres területekkel, melyek egyben vagy külön-külön is hasznosíthatók. A helyiségek előtt két hatalmas utcai üvegportál biztosítja a magas láthatóságot és vonzó megjelenést.

A helyszín tökéletes választás lehet számos tevékenységre, legyen szó szépségiparról, orvosi rendelőről vagy akár meleg konyhát nélkülöző vendéglátóipari egységről. Korábban régiség galériák működtek itt, melyeket olyan hírességek is felkerestek, mint Gina Lollobrigida és Jeremy Irons, továbbá számos magyar közéleti személyiség és művész.

A bérleti díj meghatározása személyes egyeztetés során történik, figyelembe véve, hogy hány négyzetmétert és milyen konstrukcióban kíván bérelni a leendő bérlő. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy történelmi helyszínen valósítsa meg vállalkozását Budapest egyik legélénkebb utcájában!

Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 5
Kilátás: utcai
Parkolás: utcán

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok