Magyar utca, Budapest V. ker.

300 000HUF/hó
vagy
769EUR/hó
kiadó lakás 50 m² 2 szobás

Referens

Varga Andrea

Varga Andrea
Cégvezető

+36 30 414 9192

Részletek Hirdetés azonosítója: 13427

Kálvin térhez közel a Magyar utcában kiadó egy 50 nm-es, harmadik emeleti, 2 szobás ( amerikai konyhás nappali), fürdőkádas lakás.

A lakás különleges, boltíves, téglás, szép színű, jól berendezett, igényes, minőségi berendezésekkel, mindent tud, amit elvárhatunk, egy belvárosi lakástól, és még egy kicsit többet.

Épület:

Az épület 1800-as évek végén épült homlokzatának eklektikus stílusjegyei szervesen illeszkednek a XIX-ik században felvirágzó Budapest belvárosának építészeti látképébe.
A felújított, 7 lakásos ház liftet kapott azóta, megtartva az eredeti belső építészetet.

Megközelíthetőség és a környék:

az Astoria: busz, villamos és metró (M2), Ferenciek tere: buszok és metró( M3), Fővám tér 2-es villamos, tömegközlekedéssel nagyszerűen megközelíthető, központi hely a pesti Belvárosban.

A lakástól 5 perc sétára található a Nemzeti Múzeum, Károlyi kert és a Fővám tér.
A Duna partról akár minden este gyönyörködhetnek a díszkivilágításban úszó, méltán világhírű, páratlan budapesti és dunai panorámában.
A Szabadság híd pesti hídfőjénél találjuk a Központi Vásárcsarnokot, ami Budapest legnagyobb fedett piacát, ahol friss zöldség, gyümölcs, minőségi hús, szalámi és a többi, hazai termelőtől származó termékeket lehet vásárolni.
Számtalan étteremmel és üzlettel csábítja Önöket a pesti sétáló utca, a régi és új Váci utca is ami pár lépésre található.

Az impozáns, egyedi felszereltségű ingatlan, akár azonnal is költözhető.
- 50 nm,
- napfényes,
- 2 szoba,
- bútorozott, felszerelt, klimatizált,
- egyedi, cirkó fűtéssel.

Emeletek: 3. emelet
Lift
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok