Jókai utca, Budapest VI. ker., Terézváros (Nagykörúton kívül)

600 000HUF/hó
vagy
1 520EUR/hó
kiadó iroda 249 m² 10 szobás

Referens

Varga Andrea

Varga Andrea
Cégvezető

+36 30 414 9192

Részletek Hirdetés azonosítója: 13434

Kiadó egy iroda Budapest VI. kerületében, jól frekventált helyen, mely régebben borpince volt. Az ingatlan egységében kiadó, a Jókai utcában található. Az irodától az Oktogon és az Andrássy út is jól megközelíthető. Az ingatlan egy irodaházban található, ideális lehet, irodának, cégközpontnak is akár.

Az iroda 249 m2, jelenleg egy egységként van kialakítva. Az ingatlan földszinten található, pincerésszel kialakítva. Ezen kívül tartozik hozzá egy félemelet. Az épület számítógépes vezetékekkel ellátott, jól felszerelt. Az ingatlan mostani állapotában bútorozott, azoknak további használatáról meg lehet egyezni.

A földszinti részen 5 kisebb iroda található, és egy nagyobb tárgyaló terem. 2 mosdó is található benne, külön női-férfi. A pince részben 3 iroda van, 4 raktárhelyiség, valamint egy nagyobb étkező. Szintén két mosdó van ezen a szinten, ami bővül egy zuhanyzóval. Az épületben lévő félemelet gazdagodik egy irodával és egy raktárral.
A fűtés légkondicionáló berendezéssel működik, ingatlan komfortos, az utcára néz.

Bérleti díja pedig 600.000 Ft plusz rezsi, bérléséhez pedig 2 havi kaució, és egy havi bérleti díj megfizetése szükséges.

Amennyiben felkeltette a hirdetés az érdeklődését, keressen bizalommal!

Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 2
Pince
Komfort szint: komfortos
Fűtés: egyéb
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok