VI. kerület, Izabella utca, Budapest VI. ker., Terézváros (Nagykörúton kívül)

499 000HUF/hó
vagy
1 209EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 342 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11918

Az Andrássy úttól és a Képzőművészeti Egyetemtől 150m-re, kivételes adottságokkal, nettó 342nm-es száraz, beton aljzatú szuterén hosszú távra kiadó.

Az utcafronton hajlongás nélküli, széles bejárattal és öt ablakkal rendelkezik. A két belső szárnyban a társasház udvarára néz további tizennégy ablak. Nagyon tágas, hisz a boltívek 3.1m magasak és a széleken is meg van az 1.9m. Víz, gáz, két kémény, ipari áram, csatorna és internet is megtalálható az ingatlanban.

Bemutatóteremnek, cégközpontnak, irodáknak, rendelőnek, fitness- vagy táncteremnek, de akár vendéglátó egységnek is tökéletes -

A tervezés, kivitelezés igény esetén akár kulcsrakészen is megoldható. A bérleti díj lehet esetleg mérsékeltebb a vészhelyzet időtartamára, illetve a beruházás kompenzálására is nyitot a tulajdonos!!

Rugalmasan megtekinthető hétfőn vagy pénteken és hétvégén, illetve a reggeli vagy esti órákban.

150m from Andrássy út and the University of Fine Arts, with exceptional facilities, a net 342sqm basement with a dry, concrete base is for long-term rent.
150m from Andrássy út and the University of Fine Arts, with exceptional facilities, a net 342sqm basement with a dry, concrete base is for long-term rent.

It has a wide entrance and five windows on the street front without bending. In the two inner wings, fourteen more windows face the courtyard of the condominium. It is very spacious, as the arches are 3.1m high and there are 1.9m at the edges. Water, gas, two chimneys, industrial electricity, sewer and internet can also be found in the property.

Perfect for showrooms, corporate headquarters, offices, surgeries, fitness or dance halls, but even for catering -

If required, the planning and construction can be done totally. The rent fee may be decreased for the duration of the covid situation, and the owner is open to compensating for the investment !!

It can be viewed flexibly on Mondays or Fridays and weekends, or in the morning or evening.

Emeletek: szuterén

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok