VII. kerület, Akácfa utca, Budapest VII. ker., Erzsébetváros (Nagykörúton belül)

34 900 000HUF
vagy
88 714EUR
eladó lakás 17 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13525

Kedves Érdeklődő!

Örömmel mutatom be Önnek ezt a lenyűgöző lehetőséget az Akácfa utcában, a 7. kerületben, Budapest szívében. Ez a második emeleti, felújított és bútorozott lakás azonnal üzemeltethető és ideális választás mind azoknak, akik a belvárosi életre vágynak, mind pedig azoknak, akik befektetési lehetőséget keresnek.

A lakás frissen, teljes körűen felújított, minden cserélve lett, így az új tulajdonosnak semmi más dolga nincs, csak beköltözni és élvezni az új otthont. A nettó 17 négyzetméteres alapterület minden centiméterét okosan kihasználtuk, hogy kényelmes és praktikus legyen. A lakásban hűtő-fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, és minden bútor és berendezési tárgy a vételár részét képezi, így azonnal beköltözhető állapotban várja új lakóját.

Az ingatlan kiváló választás befektetők számára is, hiszen a központi elhelyezkedésnek és az Airbnb barát jellegnek köszönhetően kiváló hozamot lehet elérni vele. Ideális választás azoknak, akik rövid távú bérbeadásban gondolkodnak, hiszen a lakások nagy része a házban erre a célra használatos.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen minden fontos szolgáltatás, üzlet és étterem könnyen elérhető a közelben. A tömegközlekedés kényelmesen megoldható, a villamos és busz megállók mindössze pár perc sétára találhatók.

Ha Ön komolyan gondolkodik egy ilyen befektetésben vagy otthonban, ne habozzon, mert ezek a kis lakások gyorsan kelnek el a magas hozamuk miatt, és ritka lehetőség, hogy ilyen jó lehetőség kerüljön a piacra. Jöjjön el, nézze meg a lakást, és győződjön meg maga arról, hogy ez az az otthon vagy befektetés, amire vágyott!

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot további információkért vagy egy személyes megtekintés egyeztetése céljából. Mindig szívesen állok rendelkezésére!

Dear Inquirer!

I am pleased to present you this amazing opportunity in Akácfa Street, in the 7th district, in the heart of Budapest. This second-floor, renovated and furnished apartment can be occupied immediately and is an ideal choice for both those who want to live in the city center and those who are looking for an investment opportunity.

The apartment has been freshly and completely renovated, everything has been replaced, so the new owner has nothing else to do but move in and enjoy the new home. Every centimeter of the net 17 square meter floor space was used wisely to make it comfortable and practical. The apartment has a cooling-heating air conditioner that ensures the right temperature, and all furniture and fittings are part of the purchase price, so it is ready for its new occupant to move in immediately.

The property is also an excellent choice for investors, as thanks to its central location and its Airbnb-friendly nature, it is possible to achieve an excellent return. It is an ideal choice for those who are thinking about short-term renting, as most of the apartments in the building are used for this purpose.

The location of the property is excellent, as all important services, shops and restaurants are easily accessible nearby. Public transport is easily available, tram and bus stops are only a few minutes' walk away.

If you are serious about an investment or a home like this, don't hesitate because these small apartments sell quickly due to their high yields and it is a rare opportunity to come across such a good opportunity on the market. Come see the apartment and see for yourself that this is the home or investment you've been looking for!

Please contact me for more information or to arrange a personal viewing. I am always happy to help you!

Emeletek: 2. emelet
Épület emeleteinek száma: 3
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: egyéb

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok