Almássy tér, Budapest VII. ker., Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)

28 000 000HUF
vagy
70 890EUR
eladó üzlethelyiség 54 m²

Referens

dr. Varga Rebeka

dr. Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 9184

**Üzleti Lehetőség az Almássy téren - 33nm + Galéria!**

Kiváló lehetőség várja Önt a VII. kerület szívében az Almássy téren! Eladó egy 33 négyzetméteres alapterületű üzlethelyiség, amelyhez egy körülbelül 20 négyzetméteres galéria is tartozik. Az ingatlan rendkívül sokoldalú és rugalmas kialakításának köszönhetően ideális választás lehet vállalkozása számára.

Az üzlethelyiségben már kialakításra került egy mellékhelyiség és egy konyha, amely tovább növeli az ingatlan funkcionalitását. Korábban lakásként üzemelt, így fantasztikus lehetőségek rejlenek az ingatlan átformálásában. Az ingatlan kialakítása lehetővé teszi az üzlethelyiség és lakóterület harmonikus egyesítését is.

Az eladási ár mindössze 28 millió forint, amely kiváló befektetést jelent az ingatlanvásárlók és vállalkozók számára. Az Almássy tér frekventált elhelyezkedése és a környék élénk kereskedelmi tevékenysége tovább növeli az ingatlan vonzerejét.

Ha felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, ne habozzon! Hívjon minket bizalommal, és tegye meg az első lépést az új üzleti vagy lakóhelye felé!

Emeletek: földszint

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok