XI. kerület, Fehérvári út, Budapest XI. ker., Fehérvári úti lakótelep

249 900HUF/hó
vagy
635EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 60 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13556

Kedves Érdeklődő!

Kiemelkedő lehetőséget kínálunk az üzleti szférában tevékenykedőknek Budapest XI. kerületében, a Fehérvári út és Kondorosi út sarkán található társasház földszintjén. Az üzlethelyiség kiválóan alkalmas kereskedelmi, szolgáltató vagy irodai tevékenységek folytatására, ideális elhelyezkedése és kulturált környezete miatt.

Az üzlet a Kondorosi útra nyílik, összesen 60 négyzetméter alapterülettel, amelyből az eladó tér 47 négyzetmétert tesz ki. Emellett egy 13 négyzetméteres közös használatú helyiség is tartozik hozzá, amelyben egy közös WC, kis konyha és folyosó található. Az üzlethelyiségben külön villanyóra, víz- és radiátoros központi fűtés áll rendelkezésre.

Az üzlethez tartozik még 2 homlokzati hirdetőtábla, külön riasztó és rakodási lehetőség, amely egy rámpáról a hátsó ajtón keresztül könnyen megközelíthető. Lehetőség van központi klímára való bekötésre is, ami hozzájárul az optimális munkakörnyezet kialakításához.

A bérleti díj 250.000 forint plusz ÁFA és rezsi, amely már tartalmazza a társasházi közös költséget is. A bérbevételhez 2 havi kaució szükséges, így biztosítva a felek közötti bizalmi viszonyt és az üzleti biztonságot.

Ha Ön is érdeklődik az ingatlan iránt, kérem, ne habozzon, és keressen minket a részletekért vagy az ingatlan megtekintéséért!

Dear Inquirer!

We offer an excellent opportunity to those active in the business sphere Budapest XI. district, on the ground floor of the apartment building at the corner of Fehérvári út and Kondorosi út. The business premises are excellent for commercial, service or office activities due to their ideal location and cultured environment.

The store opens onto Kondorosi út, with a total floor area of 60 square meters, of which the sales area is 47 square meters. It also includes a 13-square-meter common room with a shared toilet, small kitchen, and hallway. A separate electric meter, water and radiator central heating are available in the business premises.

The store also includes 2 facade billboards, a separate alarm and loading facilities that are easily accessible from a ramp through the back door. It is also possible to connect to central air conditioning, which contributes to creating an optimal working environment.

The rent is HUF 250,000 plus VAT and utilities, which already includes the common costs of the apartment building. A 2-month deposit is required for renting, thus ensuring the relationship of trust between the parties and business security.

If you are also interested in the property, please do not hesitate to contact us for details or to view the property!

Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 8
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok