XI. kerület, Villányi út, Budapest XI. ker., Gellérthegy

430 000HUF/hó
vagy
1 092EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 80 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13369

Szeretettel köszöntjük a Gellérthegy lábánál található újonnan felújított üzlethelység bemutatkozásában. Az ingatlan azonnal költözhető és hosszú távra kiadó. Az épület kiváló elhelyezkedésű, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek ideálissá teszik üzleti tevékenysége számára.

Az ingatlan állapota felújított, beleértve a fűtést, a vízellátást, az elektromosságot, a burkolatot és a nyílászárókat. A 80 négyzetméteres alapterületen elhelyezkedő üzlethelység a földszinten található, így könnyen megközelíthető és praktikus a mindennapi működéshez.

Az ingatlanban légkondicionáló is található, amely kényelmesebbé teszi az üzlethelység használatát. A bérleti időtartam minimális 36 hónap, ami hosszú távú megoldást kínál az üzleti terveinek megvalósításához.

Az ingatlanban egy légterű helyiség található, amelyben 2 darab WC, 1 tusoló és 1 étkező is megtalálható. Ez az elrendezés lehetővé teszi az üzlethelység sokféle felhasználását és a kényelmes munkavégzést.

Az ingatlan kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így az ügyfelek és a dolgozók könnyen megközelíthetik. A rezsiköltségek nincsenek megadva, így az üzemeltetés költséghatékony lehet.

Ne habozzon, és vegye igénybe ezt a kiváló lehetőséget, hogy üzletét elhelyezze ezen a remek elhelyezkedésű és felújított üzlethelységben. Az energetikai tanúsítvány jelenleg nincs rendelkezésre bocsátva, de a helyszínen további információkat kaphat erről.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy további részleteket és a megtekintés lehetőségét megbeszélhessük. Ez a ingatlan remek lehetőséget kínál üzleti tevékenysége számára Gellérthegy közelében.

Emeletek: földszint
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Kilátás: utcai
Parkolás: utcán

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok