XI. ker Lanka utca, Budapest XI. ker., Sasad

449 000 000HUF
vagy
1 140 317EUR
eladó ház 522 m² 5+4 szobás

Referens

Varga Andrea

Varga Andrea
Cégvezető

+36 30 414 9192

Részletek Hirdetés azonosítója: 12165

Sasadon, 11. és a 12. kerület határán eladó egy 522 nm-es, 5 szobás, napfényes, stílusos villa épület, 1425 nm-es telken, parkosított zöld kerttel. A ház két oldalát körülvevő nagy méretű terasz a nappaliból, illetve az étkezőn keresztül megközelíthető mely 94 nm (összefüggő terasz).

Egymástól két elszeparált garázs található (egyik egy, a másik kettő autó egymás melletti beállására alkalmas) a felhajtó fedett részére további 2 autó tud parkolni. A házba a garázsokon keresztül is fel lehet jutni, illetve gyalogosan külön gyalogos bejáró vezet a házba. Mindkét garázshoz tartozik egy-egy tároló helyiség, mely kiválóan alkalmas kerti eszközök, kerékpárok, sportszerek tárolására. Ezen a szinten található egy tágas előtér, melyből két tároló helyiség nyílik. Az előtér másik oldalán egy beépített szekrényes gardrób található. Ugyanezen a szinten kapott helyet a gépészet, a mosókonyha, egy wellness helyiség (finnszauna, infraszauna, jacuzzi, zuhanyzó) és egy pillanatnyilag konditeremnek, masszázshelyiségnek hasznosított nagy méretű szoba. Erről a szintről a lépcsőházon keresztül lehet feljutni a földszintre. A lépcsőház előteréből nyílik egy további helyiség, mely pillanatnyilag fogorvosi rendelőnek van kialakítva. A lépcsőházon keresztül a földszintre juthatunk. A földszinten található egy szellős, nyitott, gránitlapos amerikai konyha, beépített AEG gépekkel, valamint beépített konyhai bútorzattal. Tágas, világos, nyitott étkező, nappali (a nappali és az étkező egy összefüggő teret alkotnak, melyek területe több mint 80 m2) , folyosó, vendég toalett, egy dolgozó szoba és egy vendégszoba zuhanyzós fürdőszobával található még ezen a szinten. Ugyanezen a szinten kapott helyet a hálószoba, egy mögötte elhelyezkedő sétáló gardróbbal, valamint a hálószobához tartozó tágas fürdőszobával (zuhanyzós és sarokkádas). Az étkezőről ki lehet jutni a terasza, illetve a konyhából nyílik egy tágas, fűthető téli kert is.

A nappaliban beépített szekrények, könyvespolcok találhatók. A nappalit az étkezőtől egy impozáns beépített tálaló szekrény választja el egymástól, melynek az étkező felé eső oldala tálaló szekrény, a nappali felé eső oldala bárpultként lett kialakítva. A nappaliban található egy kandalló is.
A nappaliból és az étkezőből egyaránt megközelíthetők a kertkapcsolatos teraszok, ahol kellemes pihenési lehetőséget nyújt a nagy, zárt, intim kert.

Az ingatlan kívülről gyalogosan is megközelíthető, az ingatlannak külön gyalogos bejárója van, melyet formára vágott sövény szegélyez. Ha ezen a bejárón keresztül közelítjük meg a házat, akkor egy szép, tágas előszobába érkezünk, melyben rengeteg pakoló felület, beépített szekrények. Az előszobából ebből az irányból a nappaliba érkezünk. Az előszobán át érhető el a belső lépcsőház, mely felvisz a tetőtérbe, illetve a másik irányba levisz az alagsorba. A ház tetőtere nem lett beépítve, azonban kis ráfordítással a 125 nm-es tetőtéri rész 2,8 m belmagassággal kialakítható. Tervek a kialakításhoz rendelkezésre állnak. A fenti lakrész önálló egységet tud alkotni a házban ugyanis a lépcsőházból lehet megközelíteni, ezáltal lehetőség nyílik akár több generációs együttélésre.
Az ingatlant nagy, nyitott terek jellemzik, 3,3 m-es belmagassága csak tovább növeli a térérzetet.
A ház azonnal költözhető, kiváló műszaki állapotú, mindemellett folyamatos az ingatlan karbantartása.

A házban Daikin inverteres klímarendszer lett kiépítve. A biztonságról kamera rendszer és riasztórendszer gondoskodik. A házban elektromos redőnyrendszer működik. Valamint a ház körül elektromos, szélérzékelős árnyékolók lettek felszerelve. További kényelemi elem az elektromos kertkapu, a kamerás kaputelefon és elektromos, távvezérelhető garázskapuk.

A nagy kert kellő szeparáltságot ad a szomszéd házaktól. Ezt segítik a kertben lévő fák és magas sövények is. A kertben öntöző és csöpögtető berendezés működik, kerti világítás van. A házat külön is ki lehet világítani a kerttől függetlenül.

Az ingatlan és környéke kifejezetten csendes, bevásárlási lehetőségek gyorsan elérhetőek, az M1 – M7 kivezető szakasza autóval néhány perc alatt megközelíthető. Tömegközlekedési eszközök 500 méteren belül elérhetők. A főváros kulturális intézményei 1/2 órán belül megközelíthetők (színházak, múzeumok, mozik stb.) Zaj- és levegőszennyezettsége alacsony.

Telek mérete: 1425 m²
Erkély: 0 m²
Épület emeleteinek száma: 3
Tetőtér: beépíthető
Komfort szint: luxus
Fűtés: házközponti fűtés
Kilátás: panorámás
Parkolás: garázs
Konditerem

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok