XII. Kemplen Farkas u., Budapest XII. ker., Mártonhegy

375 000 000HUF
vagy
953 228EUR
eladó ház 177 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 12253

Eladó a XII. kerület központi részén, csendes utcában, kiváló tömegközlekedéssel egy 177 nm-es családi házrész Mártonhegyen, a Kempelen Farkas utcában. Hatalmas, 350 nm-es parkosított kert játszótérrel, 6 szoba, 3 fürdőszoba.

A belső elrendezés és kialakítás nívós tervező és belsőépítész munkáját dicséri.

Az 1936-ban épült ház 2017-2020 között külső és belső felújításon esett keresztül, melynek során a ház a korábbi külső szigetelés mellett lábazati szigetelést és új burkolatot kapott. Megújult a járda, a bejáró, a terasz és a kert is.
A lakás valamennyi vezetéke, burkolata, nyílászárója ki lett cserélve. A nyílászárók automata Roma alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek. Valódi fa parketta burkolat és LED-es lámpatestek kerültek beszerelésre. 2020-ban az egész lakásban Panasonic klímarendszert építettek ki.
A fűtést Sanier Duval kazán szolgáltatja. A közösségi terekben padlófűtés, a hálószobákban radiátorok találhatók. A nappaliban modern fatüzelésű Benkel kandalló működik.
Okosotthon rendszer lett telepítve (kapcsolók, redőnyök programozhatóak) WIFI kamerákkal, riasztóval.
A konyhában Scavolini konyhabútor, Siemens konyhagépek vannak, melyhez egy tágas kamra csatlakozik.

A lakásban nappali, 6 hálószoba és rengeteg egyedi fa beépített szerény található. A szobákhoz 3 fürdőszoba (egy sarokkádas és két zuhanyozós) és 4 WC tartozik. A lakáson belül egy kisebb tároló is helyt kapott.

A lakás belső kétszintes. Az alsó szinten található a nappali, konyha, 4 szoba, 2 fürdőszoba. Az emeleten egy 25 nm-es szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. A 25 nm-es szoba egy fallal kettéosztható, így egy hetedik szoba is kialakítható.

A nappaliból lehet kijutni a 23 nm-es teraszra, majd onnan a 350 nm-es kizárólagos használatú kertbe. A kert végső formájában 2020-ra lett kész, vadonatúj Jungle Gym játszótérrel, homokozóval, szalonnasütővel és egyedileg gyártott mészkő kúttal (Balkan Stein). Mini ciprusokkal és örökzöldekkel tarkított sziklakert, valamint csobogó is található a hatalmas kertben. A kert nagy része árnyékos, így nyáron egész nap használható. A kertben öntözőrendszer és robotfűnyíró biztosítja az kényelmet.

A házhoz tartozik egy egyállásos garázs tárolórendszerrel, mely a vételár részét képezi. Közös költség nincs.

Az utcában, a házzal szemben felújított játszótér található.

Telek mérete: 350 m²
Erkély: 24 m²
Fűtés: kombi cirko
Kilátás: kertre néző

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok