Fogarasi úton, Budapest XIV. ker.

220 000 000HUF
vagy
556 990EUR
eladó üzlethelyiség 405 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 3358, Hirdetés régi kódja: 0456

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!!!

Budapesten, Zugló frekventált részén, a Fogarasi úton eladó egy 1616 nm összközművesítet terület a hozzátartozó 405 nm-es ingatlannal.

Az üzlethelyiség jelenleg autószalonként és használt autó,- értékesítő telepként funkcionál. Az ingatlan körbekerített, körbejárható, mindkét oldalról sínes tolókapuval megoldott az átjárás és a gépjármű behajtás. Elöl személybejáró (+kapun kívül az utcán akadálytalan parkolási lehetőség), hátul gépkocsi beállási lehetőség, akár az üzletbe is szükség szerint ( pl. autóértékesítés, autójavítás, akadálytalan árupakolás, rakodás, raktározás, stb. céljából ) ill. az üzlet körüli több száz nm-es parkoló is segíti a gördülékeny munkavégzést.

Az ingatlanra ráépítési lehetőség adott. Az üzlethelyiségnek kb. 4 méter a belmagassága. Bemutatóteremnek, kereskedelmi/értékesítő egységnek, de bármilyen más tevékenységnek is ideális! Jó közlekedés, telefon, internet, csatorna, gáz, villany, víz van. A közelben autószalon, benzinkút, festékbolt, gumiszerelő, hipermarket, barkácsbolt, műszaki üzlet, iroda, stb. található.

Az ingatlan jelenleg bérbe van adva, de saját részre is használható, ha az új tulajdonos bérlők nélkül szeretné.

Eladási ár: 220.000.000.-

Telek mérete: 1616 m²
Parkolás: saját parkoló
Szobák burkolata:

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok