Fogarasi úton, Budapest XIV. ker.

165 000 000HUF
vagy
397 648EUR
eladó üzlethelyiség 405 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 3358, Hirdetés régi kódja: 0456

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!!!

Budapesten, Zugló frekventált részén, a Fogarasi úton eladó egy 1616 nm összközművesítet terület a hozzátartozó 405 nm-es ingatlannal.

Az üzlethelyiség jelenleg autószalonként és használt autó,- értékesítő telepként funkcionál. Az ingatlan körbekerített, körbejárható, mindkét oldalról sínes tolókapuval megoldott az átjárás és a gépjármű behajtás. Elöl személybejáró (+kapun kívül az utcán akadálytalan parkolási lehetőség), hátul gépkocsi beállási lehetőség, akár az üzletbe is szükség szerint ( pl. autóértékesítés, autójavítás, akadálytalan árupakolás, rakodás, raktározás, stb. céljából ) ill. az üzlet körüli több száz nm-es parkoló is segíti a gördülékeny munkavégzést.

Az ingatlanra ráépítési lehetőség adott. Az üzlethelyiségnek kb. 4 méter a belmagassága. Bemutatóteremnek, kereskedelmi/értékesítő egységnek, de bármilyen más tevékenységnek is ideális! Jó közlekedés, telefon, internet, csatorna, gáz, villany, víz van. A közelben autószalon, benzinkút, festékbolt, gumiszerelő, hipermarket, barkácsbolt, műszaki üzlet, iroda, stb. található.

Az ingatlan jelenleg bérbe van adva!

Telek mérete: 1616 m²
Parkolás: saját parkoló
Szobák burkolata:

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok