XIX. kerület, Kosárfonó utca, Budapest XIX. ker., Wekerletelep

220 000HUF/hó
vagy
559EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 60 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13533

Kiadó egy praktikus helyiség a panel épület földszintjén, melyet közvetlenül a lépcsőházi bejáratok mellett találunk. Az ingatlant könnyen megközelíthetjük mind a díjfizetés nélküli parkoló felől, mind pedig a kerékpárút irányából.

Kiváló közlekedési adottságok jellemzik a környéket, így ideális választás mind az autóval közlekedők, mind pedig a tömegközlekedést részesítők számára. A közelben elérhető a KÖKI áruház, valamint könnyedén megközelíthetőek a metró-, busz- és vasúti pályaudvarok, valamint a Volán járatok.

Az Üllői út felől is könnyen megközelíthető a hely, így bármilyen irányból érkezőknek ideális lehetőséget kínál az elhelyezkedés.

Az épület közvetlen közelében található a kispesti piac, mely kiegészítő szolgáltatásokat és lehetőségeket kínál az itt dolgozóknak és a vásárlóknak egyaránt.

Az ingatlant korábban különböző tevékenységekhez használták, mint például fodrászat, iroda vagy legutóbb só játszóház, ami mutatja az ingatlan sokoldalúságát és alkalmazkodó képességét a különböző üzleti tevékenységekhez.

Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 5
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok