1156 Budapest, Szilas park, Budapest XV. ker., Rákospalota

340 000HUF/hó
vagy
861EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 110 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13350

Kiadó üzlethelység Budapesten, a XV. kerületben, a Pólus Központ közelében, a Szilas park szomszédságában található. Ez a földszinti üzlethelység közvetlenül az utcára nyílik, és jelenleg irodaként működik, de már november 1-től az Ön rendelkezésére áll. Az ingatlan rendelkezik saját konyhával, padlófűtéssel, mennyezeti fancool rendszerrel és hűtő-fűtő klímával, hogy kényelmes munkakörnyezetet biztosítson Önnek és csapatának.

Az üzlethelység 110 négyzetméteres, amely három különálló helyiségből (a terület alaprajzán a 6., 7. és 8. számú helyiségek) áll. Az alaprajzon is látható módon könnyedén átalakítható és testreszabható az igényei szerint. Az épület pillérvázas szerkezetű, így a válaszfalak könnyen áthelyezhetőek, és az ingatlan sokféle üzleti tevékenységhez ideális.

Az Mehola Üzletházban már található autóalkatrész bolt, munkaruházati bolt, Lenkei vitamin üzlet, fodrász, körmös, fogászat és irodák, így a helyszín kiválóan alkalmas az üzleti tevékenység kibővítésére vagy új vállalkozás indítására.

Az üzlethelység előtt ingyenes parkoló áll az ügyfelek rendelkezésére, így mindig talál szabad helyet parkolásra. A bérleti díj kedvező, mindössze 8 euró négyzetméterenként, és a rezsi költségek 3,5-4,0 euró négyzetméterenként függ a használati igényektől (saját áram- és vízmérőóra alapján).

Ha keres egy jól elhelyezkedő és testreszabható üzlethelyiséget Budapesten, akkor ez az ingatlan kiváló lehetőség lehet az Ön számára. Javasoljuk, hogy ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velem még ma, hogy további részleteket tudjunk megosztani, vagy megszervezhessünk egy személyes megtekintést.

Emeletek: földszint
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Kilátás: utcai
Parkolás: benne van az árban

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok