Üllői út, Budapest XVIII. ker, Miklóstelep

890 000HUF/hó
vagy
2 295EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 118 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13580

Kiadó egy kiváló elhelyezkedésű üzlethelyiség a Delta Üzletházban, közvetlen az Üllői út felőli bejárattal, sarkon található. Az ingatlan az elmúlt húsz évben bankfiókként szolgált, így ideális választás lehet hasonló funkciók számára, például bankfióknak, ügyfélszolgálati irodának vagy rendelőnek.

A helység 118 m2-es és önálló mosdóval, öltözővel és irodákkal rendelkezik, amelyek igény esetén átalakíthatók. Az ingatlan klimatizált és saját víz- és elektromos fogyasztásmérőkkel van ellátva.

Az Üllői úton elhelyezkedő Delta Üzletház a Pestszentlőrinc XVIII. kerület központjában, a Szarvascsárda téren található. A környék kiemelkedően jó tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, hiszen számos busz és villamosmegálló a közelben található (pl. 50-es villamos, 80, 82, 182, 182A, 183, 193, 193 Express buszok).

Az épület környezetében számos kiskereskedelmi és szolgáltató egység található, köztük a rendőrkapitányság és egyéb üzletek. A gyalogos átmenő forgalom az épület környékén naponta 5000-10000 ember között van, míg az épületet átlagosan napi 1000-1500 ember látogatja.

A Delta Üzletházban a földszinten több kereskedelmi egység működik, mint pékség, dohánybolt, lottózó és kínai gyorsétterem, míg a három emeleten a Panda Mall áruház többezer árucikkel várja az érdeklődőket.

Amennyiben további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy részletesebb információra van szüksége, kérem, keressen minket! A bérleti díj 20 EURO/m2 + ÁFA.

Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 2
Fűtés: gáz (konvektor)
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok