XX. kerület, Határ út, Budapest XX. ker.

1 490 000HUF/hó
vagy
3 841EUR/hó
kiadó telephely 256 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13575

Ismerje meg ezt a kiválóan megközelíthető, forgalmas helyen található üzlethelyiséget, amely a XX. kerület szívében, a Határ úton helyezkedik el. Az üzlet tökéletes választás lehet különböző vállalkozások számára, köszönhetően az ideális közlekedési kapcsolatoknak és az épület sokoldalúságának.

Az ingatlanhoz mind Soroksári út, mind az M5 bevezető szakasza csupán 1 km-en belül érhető el, az Üllői út pedig 2 km távolságra található. A bejárat mindkét irányból zökkenőmentesen elérhető, a behajtást nem korlátozzák közlekedési szabályok.

Az üzlethelyiség korábban egy prémium autószerviz otthona volt, amely most nagyobb helyre költözik. A hely adottságai lehetővé teszik ipari tevékenység végzését is. Az udvar felől négy darab 3,5 méter magas panoráma ipari kapu biztosítja a könnyű hozzáférést, míg az utcai fronton kialakított ügyfélbejárat a vásárlók számára kényelmes belépést nyújt.

Az üzlethelyiség belmagassága 5,2 méter, ami lehetőséget ad egy 50 m²-es köztes szint beépítésére, ezzel további 100 m²-rel növelve a rendelkezésre álló teret. A földszinti üzlettér mellett található egy dolgozói és egy ügyfélmosdó, valamint egy rokkant mosdó is. A köztes szinten helyet kapott egy iroda, ügyfélváró, mosdó, öltöző és egy konyha.

Az udvar 20 cm vastag betonon fekvő 10 cm viacolor kövekkel burkolt, ami nagy tömegű járművek számára is megfelelő stabilitást biztosít. Az épület vasbeton keretekre épült, 38 cm vastag porotherm falakkal, ami szükség esetén további átalakításokat is lehetővé tesz.

Az üzlethelyiség fűtését két kondenzációs gázkazán biztosítja, külön gázmérőkről. Az energia lakossági rezsicsökkentett áron érhető el, és az elektromosságot is kettő főmérőről kapja a helyiség. Az épületben kiépített biztonsági rendszer működik, távoli elérhetőségű riasztóval és kamerarendszerrel felszerelve.

Ez az üzlethelyiség ideális választás lehet azok számára, akik forgalmas, könnyen megközelíthető helyen szeretnék üzleti tevékenységüket folytatni.

Fűtés: gázkazán
Kilátás: utcai
Parkolás: saját parkoló

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok