Nagykovácsi - kertváros, Nagykovácsi

285 000 000HUF
vagy
730 657EUR
eladó ház 260 m² 6 szobás

Referens

Longa Mária

Longa Mária
ingatlan referens

+36 70 886 3179

Részletek Hirdetés azonosítója: 12847

Nagykovácsiban -panorámás - kertes családi ház eladó!

A ház szerkezete Porotherm Xtherm téglából, 15 cm-es grafitos hőszigeteléssel épül. A nyílászárók 3 rétegű üveggel, antracit színű fa-alu kialakításúak, mindenhol távirányítású aluminium zsaluziával.
A tető korcolt tőrtfehér aluminium fedésű.
A házhoz 2 db fedett gépkocsi beálló tartozik elektromos autó töltőkkel, amely kérésre zárt, fűtött garázzsá is alakítható. Természetesen a ház külső és belső megjelenése, a tető fedése, a falak színe és burkolása is még szabadon változtatható.

A pince szinten egy külön külső bejáratú, de természetesen belülről is megközelíthető lakrész épül saját fürdőszoba/wc-vel, amely wellness/training helységnek is használható, valamint itt kapott helyet a nagy tároló és a gépészeti/háztartási helység. A villa a földszinten nappali, konyha, étkező, vendégszoba/dolgozó és fürdő/wc kialakítású, az épület előtt egy 20 m2-es déli fekvésű, panorámás terasszal. Az emeleten 3 hálószoba, két fürdőszoba és egy hosszú gardrób folyosó található padlás tárolóval.

A ház a legkorszerűbb gépészettel van ellátva, 8 kW napelem rendszer SolarEdge inverterrel (szaldós elszámolással), 13 kW hőszivattyús padló- és mennyezet hűtés/fűtés vagy fan-coil vagy inverteres klíma, riasztó, entalpiás szellőző berendezés és okos otthon előkészítés. Közel nulla energia felhasználású épület.

A vételár tartalmazza a kerti szintek kialakítását termőfölddel, valamint 5 m Ft értékben ajándék konyha bútort, szaniter árukat és beltéri világító testeket, kapcsolókat, konnektorokat. A kertben egy ásott kút is található öntözésre és medence építésére, szauna elhelyezésére is van lehetőség. Belsőépítészünk megrendelésére komplett tervet készít a villa belső kialakítására a vevő által kívánt stílusban.

Amennyiben az ajánlat felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal!

Időpont egyeztetés után megtekinthető a kivitelezővel!

Telek mérete: 670 m²
Terasz: 0 m²
Épület emeleteinek száma: 2
Pince
Tetőtéri lakás
Fűtés: egyéb
Kilátás: panorámás
Parkolás: garázs

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok