Szigetszentmiklós, Viola utca, Szigetszentmiklós

1 150 000HUF/hó
vagy
2 927EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 371 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13488

Kiadó Üzlethelyiség Budapest Központjától Csak Egy Rövid Utazásra!

Szigetszentmiklós, Budapesttől mindössze 20 kilométerre, büszkén mutatja be Lordok Üzletközpontjában elérhető üzlethelyiségét. Az ingatlan kivételes elhelyezkedésének köszönhetően, a város központjában található, ahol élénk gyalogosforgalom jellemzi a mindennapi életet.

Az épület környékén számos fontos létesítmény található, beleértve az ÁTI-Sziget Ipari parkot, a Szigetszentmiklósi SZTK Orvosi rendelőt, a HÉV állomást, és a Volán busz végállomást. Az üzlethelyiség kiemelkedő elhelyezkedését tovább erősíti a közvetlen hozzáférés a nagy forgalmú főúthoz, ami kiváló lehetőséget kínál az üzlet forgalmának növelésére.

Az ingatlan kifejezetten alkalmas vegyiáru, drogéria, ital, illatszer, műszaki cikkek vagy szőnyegek árusítására. A kulcsrakész üzlethelyiség azonnal költözhető, és teljes körű közműellátással rendelkezik, így a mindennapi üzleti tevékenységek zavartalanul folyhatnak. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy üzletét a város központjában, egy nagy forgalmú üzletközpontban helyezze el!

Emeletek: földszint
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok